Зловмисник обікрав приватний офіс, кабінет комунального закладу та страхової компанії у селищі Володимирець, а також ошукав жінку. А під час його затримання, виявили ще й наркотики.

До поліції 12 лютого повідомила 41-річна жителька Володимирця, що невідома особа обікрала її приватний офіс. Слідчо-оперативна група встановила, що невідома особа шляхом віджиму пластикового вікна викрала з приміщення два модеми, USB подовжувач та п’ять тисяч гривень.

Згодом правоохоронці зафіксували ще й крадіжку з кабінету місцевого комунального закладу, звідки невідомі викрали ноутбук, зарядний пристрій, мишку та електронний вимірювач. А восьмого січня із приміщення страхової компанії невідомі викрали фотоапарат, дві тисячі 400 гривень та 380 доларів США. За фактом крадіжок з проникненням у приміщення поліцейські розпочали досудові розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Завдяки проведеним слідчим та розшуковим заходам працівники поліції Володимирецького відділення поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 25-річний місцевий мешканець, у ході затримання якого під час поверхневого огляду оперативники виявили та вилучили два поліетиленових пакетики з перветином вагою один грам.

«Чоловік зізнався у скоєному, тим паче під час огляду його помешкання поліцейські виявили крадений ноутбук, модем та флеш-карту, — повідомив начальник Володимирецького відділу поліції Віталій Березовський. — Зловмиснику повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень». Крім того, до поліції звернулась 37-річна жителька села Новосілки, що її ошукав малознайомий. Чоловік пообіцяв жінці привезти та встановити міжкімнатні двері, за що взяв аванс у розмірі 10 тисяч гривень. Однак ні дверей, ні грошей господиня так і не отримала. Правоохоронці встановили причетність 25-річного жителя Володимирця ще й до цього скоєного злочину. Тож за фактом шахрайства поліцейські проводять досудове розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

А ще одна стаття у молодика додалася за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів. За частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України розпочато досудове розслідування.

Тепер за усі свої злочинні діяння чоловік може опинитися за ґратами на шість років.



pic



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області