У ніч проти п'ятниці, 17 лютого, в Україні будуть останні люті морози.

У східних областях стовпчики термометрів опустяться до 15-20 градусів морозу. Загалом, усе Лівобережжя буде холодним уночі – до 6-13 градусів морозу. На решті території України вночі буде до 6 градусів морозу. Найтепліше буде на Півдні та Заході України.

"Треба потерпіти одну-однесеньку ніч. І все піде так, як нам треба. Піде діло до весни. Саме найближчої ночі на Луганщині, Харківщині і Донеччині температура повітря моде опуститися до 15-20 градусів морозу. Взагалі, усе Лівобережжя буде холодним, -6-13 градусів. На решті території 0-6 градусів морозу. Але вдень у Львові, Івано-Франківську, Чернівцях, Ужгороді, Луцьку, Рівному потепліє до 1-5 градусів вище нуля.

Загалом в Україні очікується вдень у п'ятницю від 2 морозу до 2 тепла. І на Луганщині ще буде холодніше, до 5 морозу. Звичайно, відносно теплою буде Одещина, вдень 2-4 градуси плюсові. І оцей стрибок холоду, який так хоче нас налякати, у найближчій синоптичній перспективі буде останнім. Все, мороз, давай, до свіданія", - пише на своїй сторінці у Facebook синоптик Наталія Діденко.