Сьогодні, 16 лютого, о 4:25 до чергової служби Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в 9-ти поверховій адміністративній будівлі в місті Рівне на вулиці Замковій, 22-а.

За вказаною адресою негайно виїхали чергові відділення вогнеборців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення, а також оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

По прибуттю рятувальники встановили, що пожежа виникла в приміщенні кав’ярні розміром 2х3 м на першому поверсі адмінбудівлі. Існувала загроза поширення полум’я на поруч розташоване кафе розміром 5х7 м, вищі поверхи будівлі та сусідні приміщення торгівельного закладу.

Через сильне задимлення вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. На гасіння пожежі працівники ДСНС подали два водяні стволи.

О 04:39 пожежа була локалізована, а о 05:35 – ліквідована. Рятувальники не дозволили полум’ю поширитися на інші поверхи адмінбудівлі та сусідні приміщення торгівельного закладу.

Внаслідок пожежі вогнем знищено кавовий апарат, холодильник, меблі, підвісну стелю в приміщенні кав’ярні, пошкоджено металопластикові вінка та стіни кав’ярні і кафе.

До ліквідації пожежі було залучено 14 рятувальників та 4 одиниці техніки ДСНС.

Наразі причина пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються.

pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Рівне нській області.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic