Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Ви будете стурбовані діловими питаннями — аж до того, що якщо щось виходить з-під його контролю, ви можете сприйняти це як особисту образу. Взагалі емоційна і надто гостра реакція на практичні завдання ризикує стати візитною карткою цього дня. Особливо якщо вам здасться, є привід для ревнощів.

Телець Сьогодні ви можете опинитися втягнутими в справу або розгляд, так чи інакше пов'язане з грошима. Це може бути все що завгодно — від розмови з начальством про зарплату до банальної сварки з приводу занадто великих витрат. Зірки радять не гарячкувати в таких розмовах і уникати непотрібних деталей. Зберігайте спокій і зосередьтеся на фактах — образи і взаємні претензії можуть завести вас занадто далеко.

Близнюки Ви і делікатність сьогодні можуть виявитися. як ніколи, далекі один від одного. День наділяє вас прямолінійним бажанням висловлювати все, що ви вважаєте за потрібне, оточуючим прямо в обличчя. Ваша логіка при цьому буде проста: я знаю як краще, моя думка правильна. Щоб така поведінка не стала ґрунтом для сварок, зірки радять направити свій запал у мирне русло.

Рак Сьогодні ви будете налаштовані наполегливо, як ніколи, і націлені тільки на перемогу. Навіть якщо в якійсь справі, ви зазнаєте поразки, ви будете повторювати спроби знову і знову, поки не досягнете успіху. Час прийняття рішень пройшов, вам необхідно діяти. Зірки говорять, що проти напору не встоїть жодна фортеця. Правда, чим серйозніше стоїть перед вами мета, тим довше триватиме її облога.

Лев Сьогодні ви будете буквально фонтанувати цінними ідеями і думками. Не дивно, що вам захочеться як можна швидше ними поділитися, винісши на загальний суд. Проте навіть якщо вам не вдасться зробити це перед широкою публікою, не біда. Вам достатньо знайти хоча б одного толкового слухача і місце, в якому ніхто не завадить поговорити.

Діва Сьогодні ви маєте всі шанси стати центром тяжіння людей. Навколишні можуть приходити до вас зі своїми проблемами, радощами, турботами, і у багатьох випадках Ви здатний надати їм реальну допомогу своїм участю або підтримкою. Зірки радять не соромитися лізти в справи людей — якщо, звичайно, його про це попросять. Ваш альтруїзм буде винагороджений — можливо, навіть за цим заняттям ви зустрінете споріднену душу.

Терези Нині вами керуватиме спонтанність. Ви будете проявляти її у всьому, починаючи від слів і закінчуючи вирішенням фінансових питань. Ось в них-то і може очікувати вас великий підступ, і навіть великий збиток. Сьогодні не час втілювати навіть самі новаторські ідеї.

Скорпіон Сьогодні ви будете всіма силами намагатися сховатися від чужої настирливості і спроб безцеремонно вторгнутися в їх життя. День схиляє до того, щоб спокійно займатися своїми справами, однак навколишні то і справа будуть вас торсати: вимагати, просити, пред'являти претензії. У результаті до кінця дня в душі у вас може скупчитися напруга: буде достатньо однієї іскри, щоб пролунав вибух.

Стрілець Сьогодні постарайтеся позбутися від того, що тягне вас назад, заважає розвиватися. Легко вам буде простіше і набагато зручніше рухатися по життю. Попрацюйте над своєю удаваною скромністю. Ви багато вмієте і варті набагато більшого. Попутний вітер допоможе здійснити задумане.

Козеріг Сьогодні доля може подарувати вам приємні сюрпризи, якщо тільки ви не будете із самого ранку висловлювати по кожному приводу невдоволення і проявляти грубість.Поставтеся до всього з посмішкою і фантазією, і цей день залишити у вас приємні спогади.

Водолій Сьогодні зірки рекомендують позбутися всього застарілого і непотрібного, щоб воно залишилося в минулому, як на ментальному, так і на матеріальному рівні. Всі думки, слова і вчинки цього дня будуть свого роду настроєм на весь місячний місяць, тому не допускайте негативу в своє життя.

Риби Це дуже яскравий, барвистий день, зараз важливо бути щирими і легкими. Можна віддаватися мріям, рекомендується в цей день повністю спланувати майбутню тиждень. Спілкування сьогодні буде приємним. Можливо, вам знадобиться допомога близької людини для завершення важливого справи.