Популярний рок-гурт СКАЙ/SKAI опублікував відео бейстейджу, де відбувався запис партії Симфонічного оркестру для їхнього нового треку "All My Love For You" / "Я тебе люблю" В роботі взяли участь близько 37 музикантів на чолі з диригентом Володимиром Шейко.

"Трек All My Love For You – це, перш за все, якість та масштаб. Тому ми вирішили, що для більш повного звучання нам не вистачає багатоголосся інструментів саме симфонічного оркестру. Оприділитися з вибором оркестру та його складом допоміг Артем Рощенко, який написав партитури для оркестру. Тому ми зупинили свій вибір на Симфонічному оркестрі Національної телерадіокомпанії України під керівництвом Володимира Шейко. І не помилилися. Вони – віртуози музичної справи, які впевнені в тому, що роблять та знають, як все має звучати" - зауважив Олег Собчук.

До слова, думки щодо співпраці з оркестром з’явились ще задовго до запису треку. Олег шкодує, що в Україні класична музика не так популярна, як інші жанри. "Класична музика, на жаль, не є надто популярною в нашій країні, на відміну від багатьох європейських країн. Цього року Симфонічний оркестр НТРУ відсвяткував своє 87-річчя, вони – постійні гості кращих філармоній Італії, Іспанії, Португаліїї, Голландії, Польщі та Люксембургу. Тому нам, гурту CКАЙ, було за честь працювати з ними. Сподіваюсь, попереду ще не одна спільна робота!" - додав Собчук.