Сьогодні, 18 лютого о 14 год. у відділі мистецтв Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки відбудеться презентація поетичної збірки «В набат забили дзвонарі» присвяченій бійцям України та третій річниці Революції Гідності, а також дитячої книги «Що таке на світі щастя?» рівненської письменниці Любові Ярмолюк.

Кілька слів про авторку: Любов Петрівна Ярмолюк – лікар за фахом, митець, вишивальниця, меценат, волонтер, громадський діяч. Автор чотирьох поетичних збірок «На віражах життя» (2011), «П’ята заповідь» (2012), «Сухе перо шляхетності» (2013), «Гостини у бабусі» (2014), довідково-документальних книг «Корецький Свято-Миколаївський собор» та «Синівський храм Іоана Богослова. 420 років» (2015).

Літературно-художнє видання «В набат забили дзвонарі» – підсумок 15-річної письменницької діяльності автора. Глибоким та пекучим болем відгукнулася поетка на події, що призвели Україну до жахливих руйнувань і людських втрат. «Що таке на світі щастя?» – дитяча книга, прочитавши яку, діти зможуть знайти відповіді на питання, що ж найцінніше в житті людини і у чому полягає справжнє щастя.

Під час заходу прозвучать вірші та пісні на слова Л. Ярмолюк, інші музичні твори у виконанні хору «Воскресіння» кер. О. Одинець, окремих виконавців народного аматорського хору «Верес» кер. П. Невірковець, автора-виконавця Т. Леус, викладачів та учнів Рівне нської дитячої музичної школи №1 ім. М. Лисенка.

На захід запрошені:

- Анатолій Володимирович Сидорук – голова обласної партійної організації громадсько-політичного руху

«Справедливість» В. Наливайченка;

- Петро Антонович Невірковець – заслужений працівник культури України, керівник народного аматорського

хору «Верес»;

- Анна Андріївна Лимич (Войнарович) – українська поетеса, письменниця;

- Галина Митрофанівна Колодій – корифей обласного радіомовлення;

- Валентина Дем’янівна Романюк – журналіст «Радіо Свободи».

Мета заходу: популяризація творчості митців рідного краю, ознайомлення з новими виданнями Л. П. Ярмолюк.