Час проведений разом із сім'єю - найкращий. Але зазвичай, кожен з родини зайнятий своєю справою. Сьогодні ж ми пропонуємо бути разом - і провести ваш час не тільки із задоволенням, а й з користю. До вашої уваги підбірка фільмів, котра створена в партнерстві з (*Фестивалем мистецтва кіно для дітей та підлітків "Чілдрен Кінофест" за підтримки Представництва ЄС в Україні та Держагентства України з питань кіно.*) Що переглянути усією сім'єю - читайте далі.



pic Марія, Мірабела, 1982 р., Румунія-Молдова

Жабенятко, Світлячок та Метелик - чарівні герої, з котрими трапляються різноманітні пригоди, часом негаразди. Але їм на допомогу приходять сестри - Марія та Мірабела, котрі із Феєю допомагають всім істотам повернути свої вміння.



pic Політ навігатора, 1986 р., США, Норвегія

Фантастичний фільм, в котрому розповідається про 12-річного хлопчака, котрий падає в урвище та втрачає свідомість. Прокинувшись він повертається додому, проте там живуть його вже старі батьки, адже хлопця не було вдома упродовж 8 років! А виявляється хлопчак весь цей час був у компанії інопланетян.



pic Бетховен, 1992 р., США

Фільми про улюбленців завжди викликає позитивні почуття. Поряд із надсучасними стрічкам варто дитині показати і такі, душевні, милі та добрі фільми. Собака породи сенбернар - головний герой стрічки, потрапляє в будинок маленьким цуциком, а невдовзі стає повноправним хазяїном будинку.



pic Аватар, 2009 р., США, Великобританія

Хто сказав, що науково-фантастичний фільм не зацікавить вас усіх? Людство добуває цінний мінерал на планеті Пандора. На межі зникнення корінне плем'я. Ну і звісно - нікуди без кохання!



pic Охоронець часу, 2011 р., США

Розумний та вигадливий хлопчина Х'юго втратив батька та залишився один у дорослому світі. Але цікавість та потяг до всього нового та незвіданого допомагають вправлятися із труднощами. 5 нагород Оскар, Золотий глобус та чимало інших нагород - доробок цієї стрічки чималий, як і емоції, котрі вам подарує.