Цей захід проводиться вже вдруге, і є єдиним у всій Україні. Досвід попереднього року яскраво засвідчив популярність цього проекту не лише серед рівнян, адже вихованці школи плавання продемонстрували усій Україні, що малюки з 3 місяців до 1,5 рочків вміють не лише плавати, а й пірнати та змагатись між собою.

Організатор заходу – засновник та інструктор школи раннього плавання «Немо» Юлія Собуцька розповідає, що змагання обіцяють бути ще більш захоплюючими. "Дата змагань обрана не випадково. Саме цим ми вкотре хочемо ламати стереотипи і довести, що дітки, які займаються плаванням загартовані та більш витривалі.- каже Юлія Собуцька.- Наші учні багато чого навчились за цей рік, тому змагання будуть по-справжньому приголомшливими, таких нирків ви точно ніде не бачили. Тому, що так довго плавати під водою можуть лише немовці, такий азарт і жагу до перемоги можна побачити лише в моїх матусь. І найголовніше, ці змагання створенні для того щоб довести - неможливого не буває, ми хочемо показати свої особисті рекорди і любов малюків до води. Тож, зважаючи на значний успіх та інтерес всієї країни до минулорічного заходу, цього року ми замахнулись на значно більші досягнення. Крім того, ми очікуємо учасників з з різних куточків нашої країни", - розповідає Юлія Собуцька, організатор заходу.

Номінації змагань:

Найдовше під водою

На дистанцію

Улюбленець публіки

Дует батьків з малюком

Самостійне плавання

Учасниками цього грандіозного дійства можуть стати не лише вихованці "Немо", а й усі охочі. Головне бажання та вміння пірнати (на 6 сек).

Нагадаємо, що у 2016 перший в Україні чемпіонат з грудничкового плавання «Діти води» в Рівному зібрав 50 малюків. Їх вік був від 3 місяців до 1,5 рочку.

Змагання проводяться у м. Рівне вул. А. Мельника 15,17.

Дата змагань: 15 лютого, 9:30 ранку.

pic



pic