Період, коли відбувається місячне затемнення, на думку астрологів є ідеальним для того, щоб "відрізати" від себе в духовній сфері – те, що ламає ваше життя.

В ніч з пятницю на суботу, з 10 на 11 лютого, земляни спостерігали чергове місячне затемнення. На цей раз воно було напівтіньовим і тривало 4 години 19 хвилин.

Наступне затемнення – сонячне – відбудеться 26 лютого, так що попереду у землян коридор затемнень.

Вплив затемнення

Період місячних затемнень можна використовувати з енергетичної точки зору, щоб позбутися від старого, а сонячні – для затвердження нового. Зазвичай вплив затемнень на людей відчувається протягом трьох днів до трьох днів після затемнення. Але для особливо метеорологически і енергетично сприйнятливих людей цей період може збільшитися до тижня до, і тижні після затемнення. Можливий головний біль, прискорене серцебиття і часті напади дратівливості.

Під час затемнення можна за собою помітити емоційну нестабільність, необґрунтовані переживання і страхи. Оскільки затемнення все-таки приховує від нас світло Місяця, на поверхню можуть вийти несвідомі частини нашого "Я" і наші внутрішні "демони". Місячне затемнення в лютому, коли буде закрито нічне світило – ідеальний період для того, щоб "відрізати" від себе в духовній сфері, те, що ламає ваше життя – погані звички, непотрібних друзів, проблемні стосунки, – і "перепрограмувати" себе і своє життя на краще. Також це час для аналізу своїх дій і думок.