Троє чоловіків із Рівного, Здолбунова та Радивилівського району нестимуть покарання за незаконне зберігання наркотичних засобів.

Восьмого лютого близько 13 години під час проведення відпрацювання працівники поліції управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівне нській області на вулиці Степана Бандери обласного центру у під’їзді однієї з багатоповерхівок затримали чоловіка. В одній руці він тримав пакетик із розведеним метамфетаміном, а в іншій – шприц з оголеною голкою та мав намір ввести чергову дозу. Порушником виявився 29-річний рівнянин, який вже потрапляв на лаву підсудних за скоєння крадіжок та шахрайство, за що тепер перебуває на обліку у поліції.

Працівники карного розшуку Здолбунівського відділення поліції на вулиці Ольги Кобилянської районного центру зупинили 29-річного місцевого жителя, у сумці якого виявили близько 10 грамів марихуани та пристрій для куріння.

А у селі Козин Радивилівського району 57-річний житель села Гранівка незаконно зберігав при собі у ручній поклажі майже 20 грамів канабісу. Чоловік, коли його зупинили правоохоронці, добровільно видав наркотичну речовину.

За всіма фактами поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Усе виявлене поліцейські вилучили та направили на експертизу у Рівне нський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

Відповідно до санкції статті зловмисникам загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до трьох років.

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic



pic



pic



pic