Восьмого лютого близько 15 години у службовому кабінеті Березнівського відділення поліції слідча саме вручала зловмиснику повідомлення про підозру, як той кинувся на неї з ножем.

Шостого лютого до поліції повідомив 31-річний мешканець села Городище, що невідомий викрав його велосипед, який стояв поблизу місцевого кафе. Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний 52-річний місцевий мешканець.

Тож, учора, восьмого лютого, на підставі зібраних доказів його запросили у відділення поліції для вручення повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України.

НАГАДУЄМО: На Рівне нщині чоловікові відірвало пальці через вибух [ФОТО]

Під час слідчої дії зловмисник почав нецензурно лаятися на адресу слідчої, старшого лейтенанта поліції, та на підвищених тонах погрожувати фізичною розправою. Однак на зауваження припинити свої дії чоловік не реагував, більше того — дістав із халяви чобота кухонний ніж та намагався кинутися на працівника поліції. Поліцейська покликали на допомогу колег, які миттєво зупинили порушника.

«За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області – начальник слідчого управління Олександр Панасюк. — У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України його затримано та повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення».

Тепер до санкції статті за крадіжку строком на п’ять років додасться ще один трирічний тюремний строк. З’ясувалося, що зловмисник уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівне нщина: породіллю доставляли до лікарні пожежним автомобілем

У смертельній аварії на Рівне нщині загинули двоє харків'ян [ФОТО]

На Рівне нщині згвалтували 11-річну дівчинку?

На Рівне нщині чоловік добровільно віддав поліцейським бойову гранату [ФОТО]