Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася восьмого лютого близько 20-ї години на автодорозі «Київ-Чоп». У результаті зіткнення позашляховика та вантажівки загинули двоє харків'ян.

На місці події слідчо-оперативна группа встановила, що 53-річний водій «Lexus LX 470», житель м.Харків, поблизу села Тараканів Дубенського району, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху та під час здійснення маневру обгону на смузі зустрічного руху зіткнувся із автомобілем «DAF» із причепом (бензовозом). Унаслідок ДТП пасажир позашляховика, 47-річний харків’янин, загинув на місці, а водій — у кареті швидкої медичної допомоги по дорозі в лікарню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині чоловік добровільно віддав поліцейським бойову гранату [ФОТО]

Водій вантажівки, 30-річний житель Львівської області, не постраждав.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілих, розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Працівники поліції укотре наголошують водіям бути максимально уважними та обачними на дорозі за складних погодних умов і дотримуватися правил дорожнього руху, зокрема безпечної швидкості та дистанції.

Інформує відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині за ніч обікрали п'ять дач [ФОТО]

pic



pic