Трійцю крадіїв затримали оперативники Костопільського відділу поліції, коли ті саме «працювали» у черговому будинку. Усі троє тепер перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Під час відпрацювання території дачних масивів району близько четвертої ранку поблизу одного з будинків дачного масиву «Кам’яногірський» правоохоронці помітили підозрілих чоловіків. Угледівши поліцейських, ті кинулися навтьоки, та вже за лічені секунди їх упіймали. Крім того, у цей час у дачному будинку «господарював» ще один зловмисник. Його разом із краденими речами теж затримали поліцейські.

З’ясувалося, що 29-ти та 33-річні мешканці Гощанського району спільно з 35-річним рівнянином тієї ночі обікрали п’ять будинків у цьому масиві, поцупивши чотири насоси, викрутку з насадками, музичну колонку, конвектор, соковижимач, металошукач, електропилу, тонометр тощо. Усі речі чоловіки склали в одне місце, і, як пояснили згодом, збирались викликати таксі, аби вивезти.

«За фактами крадіжок, скоєних з проникненням у помешкання, проводиться досудове розслідування за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Костопільського відділу поліції Микола Ловин. — Зловмисників затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру у скоєнні злочину».

У ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що чоловіки у січні цьогоріч обікрали ще три господарства. Зловмисники «спеціалізувалися» здебільшого на електроінструментах, однак у ході «роботи» брали усе, що потім можна було продати.

Працівники поліції перевіряють підозрюваних на причетність до вчинення аналогічних правопорушень на території області. Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic

pic

pic