У Головному управлінні Національної поліції в Рівненській області проводиться службове розслідування за фактом отримання неправомірної вигоди старшим інспектором Сарненського відділу поліції. Поки що він відсторонений від роботи, однак звільнення з органів поліції — безапеляційне.

Валерій Присяжнюк: «За хабар будемо карати обидві сторони: і тих, хто пропонує, і тих, хто не відмовляється».

Учора, 1 лютого, працівники Управління внутрішньої безпеки в Рівне нській області ДВБ Національної поліції України спільно із прокуратурою та управлінням СБУ в Рівне нській області затримали під час отримання 500 доларів США неправомірної вигоди старшим інспектором майором поліції Сарненського ВП за позитивне рішення про повернення вилученого автомобіля.

«Незалежно від сфери діяльності кожен хабарник понесе відповідальність, — наголосив начальник Головного управління в Рівне нській області Валерій Присяжнюк. — Особливо це стосується тих, хто має забезпечувати правопорядок та захищати громадян. Тому будь-які корупційні прояви серед поліцейських закінчуватимуться для таких безапеляційним звільненням. Поступово, але у підрозділах поліції працюватимуть виключно ті, хто покликаний служити і захищати».

ПРо це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.