Працівники управління протидії наркозлочинності спільно з екіпажем патрульної поліції учора, 31 січня, зупинили автомобіль, водій якого перебував у стані наркотичного спяніння. У салоні «Mercedes-Benz» правоохоронці виявили метамфетамін.

Близько 20 години на вулиці Соборній в обласному центрі за підозрою у зберіганні наркотиків поліцейські зупинили автомобіль «Mercedes-Benz» під керуванням 39-річного рівнянина. Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили поліетиленовий пакетик з речовиною білого кольору, ззовні схожою на метамфетамін. Під час освідчення поліцейські встановили, що водій перебував за кермом у стані наркотичного сп’яніння.

Крім того, близько п’ятої ранку у дворі будинку на вулиці Соломії Крушельницької поліцейські зупинили 37-річного рівнянина, у якого під час огляду виявили марихуану вагою близько п’ять грамів.

«За обома фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України, — повідомив т.в.о. начальника Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівне нській області Олександр Нагорнюк. — Усе вилучене поліцейські направили на експертизу до Рівне нського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при МВС».

Досудове розслідування триває. Чоловікам загрожує обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic