Лютий для більшості знаків зодіаку буде не самим простим місяцем. Деякі навіть можуть подумати, що Півень роздав у січні більшу частину вдалих днів і приємних подій, вирішивши, що в холодному і вітряному лютому представники зодіакального кола повинні не відпочивати, а загартовувати характер і розвивати вміння боротися з життєвими труднощами.

Лютий 2017 року — найкращий час для подорожей і активного відпочинку. Цей місяць сприяє далеких подорожей. Турпоїздки, відрядження і візити до рідних будуть дуже вдалими і допоможуть досягти багатьох поставлених цілей (або просто добре провести час). З романтикою справи йдуть гірше – практично всім знакам зодіаку доведеться взяти паузу в розвитку відносин. Одинаки будуть проводити час з друзями, а у сімейних знаків з'явиться безліч приводів для дрібних сварок. Доведеться вчитися дипломатії і безконфліктного вирішення складних питань.

Гороскоп на лютий 2017 року для Овна

Даний період часу важко назвати стабільним. Овнам буде нелегко стримати агресію і намагатися уникнути конфліктів. Візьміть себе в залізні рукавиці — в іншому випадку ви ризикуєте втратити довіру і симпатію близької людини. На робочому місці вас накриє лавиною завдань – хтось із колег має намір перекинути на Овнів частина особистих обов'язків. Причому зроблено це буде настільки хитро, що ви і не зрозумієте, чому справ стало більше, а зарплата зовсім не росте.

Цілком можливо, що вам навіть захочеться звільнитися, але не варто приймати поспішних і емоційних рішень – недоброзичливці тільки й чекають цього. Уникайте спокуси поправити фінанси шляхом запозичення грошей – віддавати будете з великим трудом. Вільні Овни можуть нарешті зустріти людину, яка закрутить голову, але не варто пірнати у цей вир з головою. Здоров'я вас не потурбує – незважаючи на всі негаразди, Овни будуть бадьорі і повні енергії.

Гороскоп на лютий 2017 року для Тельця

Для представників цього знаку настає дуже вдалий час, повне змін, веселих подій і шансів на перемогу. Сміливо беріться за будь-які справи, які давно відкладали в довгий ящик. Саме зараз Півень дає вам можливість завоювати серце коханої людини і просунутися в кар'єрі. Безумовно, таке насичене життя може виснажити ваші сили, так що до кінця лютого потрібно взяти невеликий тайм-аут. В робочому колективі за вами міцно закріпиться репутація майстра на всі руки.

Особливо пощастить Тельцям , зайнятих у галузі права та юриспруденції. Гроші будуть йти в руки невеликим, але стабільним потоком, так що якщо ви давно планували ремонт сімейного гніздечка або крупну купівлю можна сміливо починати. Астрологи рекомендують Тельцям акуратніше поводитися за кермом і завжди пристібати ремінь безпеки – у лютому підвищений ризик аварій.

Гороскоп на лютий 2017 року для Близнюків

Близнюки вступають у період, коли їх чекають нові знайомства і задоволення. Однак Півень радить відкривати нові горизонти з розумом. Особливо обережно потрібно поводитися у стосунках з протилежною статтю. Вир нових романів може закінчитися придбанням поганої репутації. Зірки рекомендують Близнюкам сконцентруватися на задоволеннях естетичного характеру – ходіть на виставки, концерти, постановки і шоу, щоб розвинути почуття прекрасного. Лютий стане відмінним місяцем для реалізації новаторських ідей.

Начальство буде не проти підвищити ефективність бізнесу, висловивши вам подяку за допомогою підвищення окладу або премії. Не цурайтеся допомоги — краще поділитися лаврами з колегою, але зробити все в строк і якісно. До речі, зірки кажуть, що безробітні Близнюки зможуть нарешті знайти гідну вакансію. У сімейному житті очікується штиль і гармонія, але тільки якщо ви зможете грамотно поєднати кар'єру і домашні клопоти. Не забувайте завжди надягати шапку – ризик застуд дуже високий.

Гороскоп на лютий 2017 року для Раків

Ракам знову щастить! Як і в січні, в останньому зимовому місяці їм практично не доведеться докладати зусиль для досягнення цілей. Всім вже ясно, кого Він вибрав собі в улюбленці на найближчі місяці! Час сприяє налагодженню контактів з оточуючими, а серед нових знайомих ви легко зможете знайти могутнього покровителя. Особливо вдалим буде місяць для Раків, задіяних в інтелектуальній сфері. Швидше за все, у вас вийде зайняти нову посаду або довести необхідність підвищення окладу.

А ось сфера сім'ї принесе свою ложку дьогтю. Кохана людина частенько буде скаржитися на вашу неуважність, концентрацію на собі і неповагу до його проблем, тому постарайтеся хоча б у вихідні відключати робочий телефон вибиратися в кіно або парк. У самотніх Раків не з'явиться постійного захоплення, однак короткочасний роман відверне від нудьги. Зверніть увагу на сигнали організму – часті головні болі можуть бути не дуже доброю ознакою.

Гороскоп на лютий 2017 року для Лева

Останній зимовий місяць принесе з собою значну кількість проблемних питань, але Леви все одно будуть перебувати у відмінному настрої. Здається, ніби ці царствені особи стали безнадійними романтиками – так часто вони витають у хмарах, занурені в мрії і мрії. Тим не менше, потрібно подумати і про хліб насущний. Надмірна неуважність може погано відбитися на взаєминах з колегами і керівництвом. Сфера фінансів буде радувати постійними надходженнями грошей. Швидше за все, вам повернуть навіть старий борг, який здавався абсолютно безнадійним.

Самотні Леви можуть обзавестися новим другом, який згодом виявиться втіленням ваших романтичних сподівань. Сімейні знаки повинні бути уважніше до другої половинки. Припиніть дратуватися по дрібниці і вимагати до своєї царственої особі постійної уваги. З другої половини місяця можуть загостритися хронічні захворювання, так що варто прийняти профілактичні заходи.

Гороскоп на лютий 2017 року для Діви

Дівам може здатися, що лютого не було зовсім, настільки швидко пролетить для вас цей короткий місяць. Ви будете постійно занурені в нові проекти, ідеї та зустрічі, які із запасом заготовив для вас символ нового року. Швидше за все, це позначиться на відносинах з друзями і рідними, які будуть скаржитися на відсутність уваги. Не відмовляйте в допомозі тим, хто звернувся за заступництвом — можливо, незабаром вам самим доведеться виступити в ролі прохача.

У кар'єрі найбільше пощастить Дівам , зайнятим у галузі промисловості або інженерної справи. Несподівано ви можете отримати велике замовлення або відправитися в тривале закордонне відрядження. З фінансами не все так райдужно. Велику покупку, яку ви давно хотіли зробити, доведеться відкласти. Самотні Діви не змінять свого статусу, але воно й на краще, адже всі знакові зустрічі ще попереду. Астрологи кажуть, що високий ризик зараження неприємними вірусами, які можуть укласти вас в ліжко.

Гороскоп на лютий 2017 року для Терезів

Для Ваг місяць буде характеризуватися нестабільністю. Представники даного знака почнуть хаотично змінювати уподобання, коло спілкування, цілі і бажання. Це може призвести до негативних наслідків на роботі і в питаннях відносин. Постарайтеся хоча б у цих двох сферах дотримуватися одного курсу, щоб не залишитися без місця роботи і коханої людини. У кар'єрі Фортуна буде прихильна лише до Терезам , зайнятих у сфері фінансів та бухгалтерії. Існує висока ймовірність того, що ваші знання і досвід дозволять перейти на нове місце з гарним окладом.

Початок місяця, на жаль, не порадує грошовими вливаннями. Всі вільні накопичення знадобляться на ремонт машини або несподівану заміну побутової техніки. В сім'ї можливе невелике охолодження відносин з-за вашого мінливого вдачі. Трохи романтики дозволить повернути почуттям колишню палкість. Астрологи кажуть, що Терези будуть занадто напружені, що може призвести до стресу. Не забувайте про фізичних навантаженнях, але в легкій формі – плавання або йога будуть найкращим рішенням.

Гороскоп на лютий 2017 року для Скорпіона

Останній зимовий місяць пройде для Скорпіонів у відносному спокої. Цей експресивний знак трохи втомиться від суєти і підвищеної уваги, звернувши погляд у бік традиційних сімейних цінностей. Скорпіони частіше бувати вдома, відвідають далеких родичів і зрозуміють, що такі заходи знаходять відгук в їх душі. У сфері кар'єри вас може очікувати зміна керівництва. В цьому випадку не ставте себе вище нової людини — начальник буде користуватися вашим досвідом і знаннями, але однозначно отримає зуб, що відіб'ється на річних бонуси.

Будьте готові дати в борг близькому другові, який потрапить у непередбачену ситуацію — вам все одно вистачить грошей на заплановані покупки. Самотні Скорпіони можуть зустріти другу половинку, а для завоювання цієї особи знадобиться стримати свою недовірливість, скептицизм і єхидство. Астрологи рекомендують поступитися ефектним зовнішнім виглядом на користь комфорту і тепла, щоб не отримати тривалу застуду.

Гороскоп на лютий 2017 року для Стрільця

Настав час, коли вам доведеться працювати, практично не покладаючи рук. Півень запас для Стрільців дуже багато справ, проте доведеться відмовитися від безлічі задоволень і дозвільного проведення часу, щоб встигнути скористатися всіма наданими шансами. Цей місяць стане черговим витком у вашій кар'єрі, але лише у випадку, якщо Стрілець зможе стати відповідальною та цілеспрямованою. Придивіться до новим колегам – цілком можливо, що в колектив прийшов скандаліст і інтриган, здатний підставити на рівному місці. В питаннях фінансів поки що змін не передбачається.

Все, що ви робите зараз, буде винагороджено дещо пізніше, тому наберіться терпіння. Місяць сприятливий для налагодження сімейних відносин. Ваша друга половинка буде надавати посильну підтримку, взявши на себе більшу частину домашніх турбот. Самотні Стрільці навряд чи знайдуть пару, але кілька інтрижок вже маячать на горизонті. В середині місяця ви можете відчути занепад сил, так що заздалегідь пропийте курс вітамінів.

Гороскоп на лютий 2017 року для Козерога

У цьому місяці Козероги зможуть відкрити для себе нові знання, які, безумовно, знадобляться їм у майбутньому. Але це не означає, що нова інформація з'явиться у вас в голові сама собою, так що не відмовляйтеся від зустрічей з цікавими людьми і запишіться на професійні курси та тренінги. До речі, саме в цьому місяці ви можете прийняти рішення про кардинальну зміну професії. Не менш позитивним буде лютий і з точки зору фінансів, але лише в тому випадку, якщо ви не піддастеся спокусі спускати всі зароблені гроші на непотрібні придбання.

В області особистому житті вас чекають зміни на краще. Сімейні Козероги зможуть проводити більше часу з дітьми і другою половинкою, а одиначкам нарешті вдасться знайти тиху гавань. Причому справа може закінчитися весіллям ! Слабким місцем з точки зору здоров'я є ноги. Остерігайтеся травмоопасного спорту та екстремально високих навантажень.

Гороскоп на лютий 2017 року для Водолія

Лютий може принести несподівані клопоти і тривоги. Водоліям варто бути менш багатослівними, ніж зазвичай, щоб таємний недоброзичливець не зірвав ваші ретельно продумані плани. Астрологи кажуть, що варто придивитися до оточення — цим заздрісником цілком може виявитися той, кого ви довго вважали своїм близьким другом. Лютий буде досить непоганий для Водоліїв, зайнятих на ниві підприємництва. Бізнес піде в гору, якщо ви не будете економити сили і інвестиційні вкладення.

Сімейна сфера буде характеризуватися складними і навіть дещо натягнутими відносинами, причому сварки будуть виникати буквально на рівному місці. Задумайтеся, ніж у минулому ви могли образити свою половинку, і постарайтеся загладити провину. Одинаки будуть змінювати партнерів як рукавички, що спричинить за собою поширення не дуже хороших чуток. А ось в питаннях самопочуття зірки дають виключно сприятливий прогноз – ніяка хвороба не зможе звалити вас в лютому.

Гороскоп на лютий 2017 року для Риб

Риб чекає спокуса неймовірної сили: їм захочеться зануритися в меланхоличную споглядальність. Але час для спокійного проведення часу ще не настав! Півень знову і знову буде вимагати від вас робочих подвигів і наполегливої праці. Не переживайте — навколо вас зібралося чимало вірних друзів, які завжди прийдуть на допомогу в скрутну хвилину. Крім того, в лютому фінанси дозволять вам зробити кілька важливих придбань.

Але не будьте егоїстом: обов'язково порадьтеся з другою половинкою. Одноосібно прийняті рішення можуть викликати невдоволення і скандал. Самотні Риби залишаться у вільному плаванні, причому виключно через своє небажання проявляти ініціативу. Накопичена раніше енергія дозволить вам перенести останній зимовий місяць без серйозних захворювань.

Джерело