Рівненська спілка письменників розпочинає створення унікальної книги – видання, котру напишуть діти з родин учасників АТО та героїв Майдану.

Альманах матиме назву "Ангел на ротації".

Це буде унікальний проект, такого ще немає в жодній області. У книзі хочуть зібрати поетичні та прозові доробки – казки, легенди, оповідання – наймолодших письменників Рівне нщини. Тих, кого безпосередньо торкається питання української жертовності та героїзму, котрі проявляють їхні батьки та рідні.

"Біль війни та радість миру, теплота зустрічі із живим та здоровим татом-захисником, сум останніх днів його ротації, пам'ять про рідних людей, котрі віддали життя за світле майбутнє своїх дітей та щирий заклик до миру та добра – ось те, що наповнить майбутній дитячий альманах", - розповіла голова РОО НСПУ Ірина Баковецька. Художнім оформленням книги стануть дитячі малюнки, які захисники привезли з передової додому.

Умови участі у видавничому проекті: Приймаються 3-4 вірші або прозовий текст (казка, оповідання), розміщений на 3-х сторінках документу Microsoft Word формату А-4 (14 кегль, Times Nes Roman, одинарний міжрядковий інтервал).

Термін подання творів: до 5 березня 2017 року.

Роботи надсилати (на диску) із повним ім’ям, прізвищем автора та короткою біографічною довідкою на адресу: м. Рівне , вул. Симона Петлюри, 1, Рівне нській організації Національної спілки письменників України або на електронну адресуroonspu@gmail.com для попереднього узгодження.