У приміщенні прокуратури Рівненської області вчора стався напад на прокурора. Постраждалою є 28-річна жінка.

47-річний житель Рівне нського району, який є учасником кримінального провадження, перебуваючи 31 січня у приміщенні прокуратури Рівне нської області, під час розмови із 28-річною працівницею – прокурором одного із відділів прокуратури області почав поводити себе нахабно та, застосовуючи ненормативну лексику, заподіяв їй тілесні ушкодження. Чоловік умисно та цинічно наніс один удар жінці в область грудної клітки, від чого остання впала, вдарившись головою, та втратила свідомість.

Жінку відразу доставлено до медичного закладу, де діагностовано закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої м’яких тканин. По прибутті працівників поліції на місце події чоловік відразу відмовився давати пояснення, зіславшись на різке погіршення свого здоров’я, заперечуючи свою причетність до побиття жінки, злякавшись відповідальності за скоєне.

На даний час у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, хід якого взято на контроль прокуратурою Рівне нської області.

Слідчим поліції громадянин затриманий в порядку ст. 208 КПК України, на даний час готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину та клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу.

За вказане кримінальне правопорушення передбачено покарання у виді обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

Інформує прес-служба прокуратури Рівне нської області.