Ольга Фреймут приїхала з візитом до Рівного у рамках проекту “На ножах”. Її супроводжувада знімальна група в більше як 20 чоловік.

Інспектор Фреймут завітала у піцерію “Санта Марія”, яка знаходиться на території Центрального ринку. Місце розташування Ольга Фреймут відразу забракувала та відкрито про це заявила. Втім, зайшовши в середину, зауважила, що зала хороша та вона особисто взялася б змінити заклад.

Порадила змінити інтер’єр та кухню, це і пообіцяли виконати у піцерії. Також Фреймут змусила керівництво піцерії встановити заохочення та розібратися з робочим часом для персоналу. Порекомендувала ввести премії та графіки чергувань.

Обурило Ольгу Фреймут, що у піці замість анчоусів подають оселедець. А замість прошутто – звичайну шинку. Також на кухні Фреймут знайшла зіпсований сир. Розповідає Ритм.tv

Проект “На ножах” – реаліті-шоу телеканалу 1+1, у якому ведуча Ольга Фреймут разом із Дмитром Борисовим та експертами перетворює занедбаний ресторан на успішне місце. У межах проекту команда здійснює повний аналіз роботи закладу: від кухні та інтер’єру, до взаємин в колективі.

pic

pic

pic