Новини Рівного. Відео on-line. Все про телекомпанію - Телеканал «Рівне 1»
33001 Україна, Рівне Петра Могили, 28 Г
096-11-400-11 info@rivne1.tv
Басів схил
НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ

«БАСІВ СХИЛ»: ПЕРШЕ РЕВОЛЮЦІЙНЕ БУДІВНИЦТВО У РІВНОМУ

Компанія «Fine City Development» зробила справжній революційний прорив у будівельній сфері Рівного. Вперше за часи незалежності у місті розпочали будівництво цілого мікрорайону. Як вдалось запустити такий грандіозний проект і яким буде новий житловий квартал? – читайте далі
КОНЦЕПЦІЯ
Житловий масив розташується майже на 30 гектарах від вулиці Студентської до «Щасливого» на мальовничому пагорбі над Басівкутським озером.

Мікрорайон Басів схил складатиметься з 25 кварталів. Будинки-секції кожного з кварталів створюватимуть просторий внутрішній двір, абсолютно вільний від автотранспорту. До речі для нього передбачений підземний паркінг. Архітектура усіх споруд повністю відповідає останнім європейським трендам та найкращим стандартам у будівництві міського житла.
Квартири
Квартири у будинках на Басівому схилі спроектовані за новою для України схемою. Вони ранжуються не за загальною кількістю кімнат, а за кількістю спалень навколо кімнати-студії, що поєднує в одному просторі вітальню, столову та кухню. Квартири від 2-х спалень будуть обладнані двома санвузлами. Таку концепцію в передових країнах світу сьогодні визнають найзручнішою та максимально функціональною для мешканців.
Інфраструктура
Компанія "Fine City Development" подбала про те, щоб «Басів схил» був комфортним житловим масивом за всіма критеріями.

Кожен квартал облаштовують не лише дитячими майданчиками з зеленими насадженнями, також тут передбачено простір для спілкування і для відпочинку дорослих – веселі пікніки, спортивні змагання та інші приємні події поруч з житловим кварталом зовсім скоро стануть не картинкою з якихось американських фільмів, а звичною рівненською реальністю.




Розробники архітектурного проекту Басового схилу вважають, що така концепція дозволить усім його мешканцям зав'язати між собою хороші добросусідські відносини.


Отже, Басів схил пропонує рівнянам – не тільки якісні квадратні метри власної квартири, а й функціональний естетичний під'їзд з двома виходами на вулицю та у двір, сучасний монолітно-каркасний будинок з цегляними стінами, цілком безпечний , наповнений рослинами та дитячими майданчиками двір, абсолютно європейського вигляду вулиці цілого мікрорайону, що стане окрасою та візитівкою Рівного.
Кожен квартал матиме на перших поверхах секцій достатньо просторі комерційні приміщення . В них місцеві підприємці пропонуватимуть мешканцям Басового схилу безліч різноманітних товарів та послуг. Приватні дитячі садочки, фітнес-зали, перукарні, відділення банків, продуктові та господарчі крамниці, салони краси, кав'ярні, тощо.

Велике значення відводиться питанню безпеки: двори та паркінги будуть забезпечені камерами для цілодобового відео-спостереження.
План втілення проекту
15 вересня 2016 року компанія "Fine City Development" представила рівнянам концепцію нового мікрорайону Басів схил.

Станом на сьогодні отримані усі документи, передбачені законодавством України, для початку будівництва, проведені усі необхідні експертизи та підготовчі роботи для початку будівництва, укладений договір з генеральним підрядником, викопано котлован перших трьох секцій.

23 січня відбулась знакова подія - будівельники урочисто встановили першу палю, з якої починається матеріалізація першого будинку, першого кварталу та й усього мікрорайону в цілому.
Першій секції вже присвоїли офіційну адресу – вул. Студентська, 18.

Темпи будівництва теж вражають: перші три секції кварталу будуть зведені і здані в експлуатацію вже до кінця 2017 року.

Загалом план будівництва передбачає здачу в експлуатацію усього кварталу приблизно до кінця наступного 2018 року.
Урочисте встановлення палі, з якої розпочинають будівництво першого будинку.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: