Що робити, щоб інтер'єр, в який вкладено чимало грошей і сил, через десять років не виглядав морально застарілим?

1. Ретельно плануйте інтер'єр

Ретельно продумане планування - дуже важливий пункт. Розставляючи меблі і вибудовуючи стіни, необхідно представити весь ваш спосіб життя в цілому, враховуючи всі щоденні дії, функції і звички, а також побажання.

pic

2. Не перевантажуйте інтер'єр деталями

Прибираючи все зайве і продумуючи кожен предмет, будь то світильник, крісло, статуетка, а також матеріали і форми інтер'єру, ми доб'ємося легкості простору і свободи, яка з кожним роком буде цінуватися все більше.

pic

3. Працюйте з фактурами

Світлі тони в обробці дадуть вам відчуття вільного простору і розширять межі приміщень. Внести різноманітність допоможе акцентно виділена стіна. А ось в обробці підлоги найкращим рішенням стануть такі матеріали, як граніт, мармур, сланець або масив дерева.

pic

4. Вчіться у природи

Природні колірні поєднання передадуть натуральність атмосфери у вашому домі. Використовуйте теплі кольори землі, глини, дерева, піску в якості основи.

pic

5. Майбутнє - за вбудованими рішеннями

Системи зберігання речей і розстановку меблів необхідно продумати ще на стадії планування меблів. Зверніть увагу на вбудовані меблі, вони додадуть інтер'єру візуальну свободу від всього зайвого.

pic

6. Більше світла!

Світло - відмінний інструмент, який здатний вирішувати найрізноманітніші завдання. Ми можемо, наприклад, створити інтимну атмосферу за допомогою декоративного освітлення або ж виділити якісь зони за допомогою функціонального світла. А сценарій загального освітлення може висвітлити кожен сантиметр житлового простору.

pic

7. Нехай ваш будинок «розумнішає»

Уже зараз є безліч чудових систем з управління освітленням, звуком і кліматом за принципом «розумний дім». У майбутньому всі ці пристрої будуть вдосконалюватися.

pic

Ми в соціальних мережах: ВК ФБ