Чотири мільйони шістсот п'ять тисяч гривень можуть виділити із бюджету Рівного на відшкодування перевезення пільговиків маршруткам, які працюють на маршрутах, де немає тролейбусного маршруту.

Щоправда, це можливо в разі якщо депутати міськради підтримають відповідну програму відшкодування пільгових перевезень і виділять на це кошти з бюджету.

- За підрахунками, цієї суми вистачить на відшкодування пільгового перевезення на 1 305 місць. Нині у Рівному маршрутки курсують за сімома напрямками, де немає тролейбусних сполучень, - зазначив начальник управління транспорту та звязку Рівне нського міськвиконкому Віталій Миронюк.

Нагадаємо, нині законом визначено 22 категорії людей, які мають право на пільговий проїзд у громадському транспорті. Тим часом, за підрахунками, до 30% пільговиків, які користуються громадським транспортом Рівного - немісцеві, які приїжджають у місто по справах. Та кошти на відшкодування їх проїзду відшкодовують із міського бюджету. Поки що відшкодування відбувалися лише тролейбусному управлінню.