Команду з незвичним для хіп-хопу назвою «Вхід у Змінному Взутті» рівненчанин Олександр Стьоганов(Стеганoff) зібрав в 1989 році.

До цієї знакової події Олександр був учасником ВІА «Цвіркуни», потім ВІА «Меридіан» при місцевому Палаці дітей та Молоді. У той же час в колектив вступив Олександр Польовий, на той момент відвідував секцію сучасного танцю «Ровесник». Спочатку колектив називався «AGet AGet».

У 1995 році Олександр Стьоганов (Стеганoff) запросив до групи Олега Тунєва і Романа Веркулича. У цьому складі колектив досить успішно виступив на фестивалі Червона Рута-95. Червона Рута проходила 25 днів в Севастополі, фінальні 3 дні конкурсу - в Сімферополі. Протягом цих днів учасники групи активно представляли українську культуру і знайомилися з Кримом, його жителями, культурою, історією. На фестивалі хлопці заспівали три пісні: «Сірко», «Україна», «То йди собi геть».

Написана спеціально для фестивалю Ткачем-Тараном-Саліховим пісенька «Сірко» була визнана кращою. Ця пісня отримала статус хіта і приз як кращий шлягер фестивалю, що і принесло юной групі деяку популярність. Тоді команда «Вхід у Змінному Взутті» стала дипломантом «Червоної Рути-95" і зайняла заслужене 1 місце. В кінці 1996 року «Вхід у Змінному Взутті» переїхав до Києва, отримавши дах над головою і контракт у своїх екс-земляків - мистецької агенції «Територія А». Хлопці вступили до столичного університету культури. У тому ж році з групи йде Олександр Польовий. У колективі разом з Олександром Стьоганом працюють над створенням нових пісень Олег Тунєв і Роман Веркулич.

З 1995 по 1999 роки «Вхід у Змінному Взутті» давав по 20-30 концертів щомісяця. Незважаючи на мізерні гонорари, хлопці відчували себе щасливими. На ICTV в ефір виходить перший кліп «Той день коли». Група виїжджає на гастролі по Україні, після повернення знімається другий кліп «Час минає». Повернувшись з чергових гастролей, група приймається за запис альбому. У Хмельницькому знімається кліп на пісню «Каролін». Співпраця з мистецькою агенцією «Територія А» закінчилася випуском дебютного альбому «Планове Засідання», який був найуспішнішою і найскандальнішою роботою колективу. Колектив став найпопулярнішою групою в своїй категорії. Незважаючи на це в 1997 році Олег Тунєв йде з «Вхід у Змінному Взутті», в групу «Другий Постріл» і записує «Один, два, три ..» з реперами «П'ятниця 21».

Альбом «Планове Засiдання» групи «Вхід у Змінному Взутті» за рейтингом компанії NAC (Національна Аудіо Компанія), яка його і випускала, був проданий у кількості більше 100 000 копій. Альбом став платиновим. Він цілих два тижні випереджав з продажу альбом Ірини Білик «Фарби».

У 1998 році в ефірі з'являється кліп на пісню «Хтось Каже Так». Група їде на гастролі і паралельно пише новий альбом. Влітку 1998 року учасники «Вхід у Змінному Взутті» потрапляють в серйозне ДТП. Музиканти проходять курс лікування та реабілітації після важких травм близько 6 місяців.

За весь час лікування і реабілітації «Територія А» жодного разу не підтримала учасників групи - ні зарплати, ні коштів на реабілітацію хлопці так і не отримали. Відновлюватися довелося своїми силами. Незабаром після цього перестала існувати і сама «Територія А».

У 1998 році «Вхід у Змінному Взутті» видає другий альбом «П'ять», який записувався в місті Рівне на студії «Трембіта». У Хмельницькому знімається кліп на пісню «Just A Sad Song». Саме в той час хлопці знайомляться з Юрієм Горовим і придумують йому нік UGO, а пізніше з Олексія Потапенка (Потап) (колишнього учасника проекту UGO).

У 1999 році Олександр Стьоганов (Стеганoff) видає 2 збірки «В. У. З. В. Найкраще 1996-1998 »і« Премія по чорному ». В цьому році у артистів розходяться погляди на музику, після чого Стьоганов їде в Сан-Франциско, поповнювати багаж знань і навичок в музичній сфері.

Олег Тунєв йде з групи до новоствореного колективу «4К» (4 кімнати), Роман Веркулич йде в групу «Samosaboyzz», Олександр Польовий створює «Другий Пострiл».

Проект «Вхід у Змінному Взутті» заморожує свою діяльність.

У 2001 році Олександр Стьоганов (Стеганoff) повернувся до Києва з США. Музикант почав роботу над новим проектом Jigga. За той час, поки Олександр перебував у США, він придбав колосальний музичний досвід і безліч цікавих знайомств в сфері шоу-бізнесу. Там же він познайомився з Cypress Hill. Знамениті артисти дозволили використовувати свої семпли в композиціях, на їх погляд, дуже талановитої групи «Вхід у Змінному Взутті».

У 2005 році оновлений ​​«Вхід у Змінному Взутті» в складі Олексія Потапенка та Олександра Стёганова разом з групами XS і New'Z'Cool взяли участь у створенні саундтреку до фільму «Штольня», випустила ремікс на пісню «Неділя-понеділок» на диску- триб'ют Скрябіна. У 2006 році вийшов альбом «Просто», який був створений більше в стилі R'N'B. Веркулич і інші музиканти вирішили виступати під назвою «Samosaboyzz». В їх двомовному російсько-українському репертуарі знайшлося місце і для переспівувань старих добрих хітів дев'яностих «Час, що минає» і «Каролін».

Група «Вхід у Змінному Взутті» є володарем численних премій і призів. Бере участь у багатьох фестивалях, оупенейрах, конкурсах України та зарубіжжя, займає призові місця і отримує різні премії. Учасники колективу організовують і беруть активну участь в благодійних акціях збору коштів для допомоги дітям.

Олександр Стьоганов здобуває освіту за спеціальністю «Продюсер ТВ-програм», закінчивши з дипломом Інтершколи. У цей час Олександру пропонують контракт з «Dress Code», щоб він допоміг «розкрутити» молодий колектив.

Після співпраці з «Dress Code» Олександр Стьоганов (Стеганoff) продовжує діяльність як кліпмейкер, режисер реклами, продакшн і автор пісень. Олександр пише пісні для Марини Одольської, lourdes, Антона Лірника, для групи «Время и стекло», «Степ», для Юрка Юрченка (група «Юркеш»), для колектива «Життя» (м.Житомир) та ін. Разом з Русланом Квінтою автором пісні «Одна калина», пишуть для OKSI. В цей же час створюється пісня «Провід» для Віталія Козловського - один з визнаних хітів сучасності. За час своєї професійної творчої діяльності Стьоганов зняв понад 50 відеокліпів.

З 2010 по 2013 року Олександр Стьоганов - піонер українського шоу-бізнесу, що є автором популярних пісень Потапа, гурту «Dress Code», «Вхід у Змінному Взутті», співака Віктора Павліка, інших популярних українських виконавців - отримав пропозицію від Руслана Мінжинського взяти участь в проект «3:15». Будучи дійсно творчою особистістю, Олександр активно почав роботу над проектом. Однак, за часів всеукраїнської кризи і революції в країні, Руслан Мінжинський - продюсер центру Music Motors був не в змозі «тягнути» проект «3:15». Тоді довелося досить важко всім музикантам співаючим виключно українською мовою. До того ж, з тих же політичних міркувань, раніше дружній російський ринок тепер закритий.

У 2013-2014 році, з початку євромайдану, Стеганoff не боявся висловлювати свою громадянську позицію. Артист і його сім'я брали активну участь в протестах проти влади Януковича. Олександр патрулював Київ під час загрози зіткнень і провокацій, допомагав активістам медикаментами, теплими речами і їжею, підтримував бойовий дух патріотів виступами. Сам провів чимало часу на Майдані. Революція Гідності відбулася і перемогла. І тепер вільна від злодійської проросійської влади Україна відроджується у своїй культурі.

Після тривалого творчого мовчання Олександр Стьоганов починає роботу над «Вхід у Змінному Взутті-2015». Стьобаний разом з іншими патріотами, які брали участь в боротьбі за вільну Україну, активно працює над відродженням вільної духом української культури. Гурт «Вхід у Змінному Взутті-2015» як птах фенікс повстала з попелу - хлопцям є, що сказати своїй країні, народу, нової влади.

Зараз Олександр працює над новим альбомом "ВУЗВ 2015". До нього увійдуть і кавери на старі улюблені хіти, і багато нових пісень, записаних в стилі old school на рідній українській мові. У планах серія концертів для всіх шанувальників групи, хіп-хопу та ганджа.