(*Не вистачає романтики та чогось незвичного у стосунках із коханою людиною? Набридло банально проводити свої вечори? Тоді ми порадимо як це змінити.*)

Влаштуйте для своєї коханої чи коханого романтичний вечір. Як це ж зробити?

По-перше, варто обрати день і місце, де ви хочете провести романтичний вечір.

По можливості оберіть ресторан, і звичайно, краще, щоб це було приємне і затишне місце. Якщо ж все таки ви залишаєтесь вдома, то зробіть всае можливе, щоб атмосфера вечора була ніжною та романтичною. Також, варіантом може бути дах будинку, вечірній сад або пляж. Головне підключити свою уяву.



pic

Наступним етапом буде вибір страви.

Пам'ятайте, їжа - це просто прикраса вечора, але не найголовніше. Так що можна обмежитися запеченим м'ясом, салатом і фруктами, взяти вина. Проте не забудье врахувати смакові уподобання вашої другої половинки.

Вибір тематики грає не останню роль при підготовці до романтичної події.

Це може бути і традиційний варіант - вечеря при свічках, однак якщо вибрати цікаве оформлення то ви від цього лише виграєте. Це може бути вечір в морському стилі, вечір будь-якої кухні світу, вечеря в стилі 70-х або іншої епохи. Обмежень вашої фантазії тут бути просто не може - вибирайте те, що ваша кохана людина оцінить гідно.



pic

Декор теж робить атмосферу вечора більш святковою. Скажімо, розвішані по стінах кольорові паперові або електричні гірлянди. Або безліч квітів. Або повітряні кульки.

Одним з важливих елементів є і музичний супровід.

Зовсім не потрібно, щоб музика гриміла так, немов ви знаходитеся в нічному клубі. Але і вечір в повній тиші буде виглядати якось незакінчено. Природно, головним звуковим супроводом будуть ваші розмови, але якщо їх доповнить приємна розслаблююча музика, то ефект буде більш барвистим і романтичним.

Хорошим варіантом проведення вечора разом буде перегляд фільму, краще на романтичну тематику. Це не лише зробить вечір цікавішим, а й зблизить вас. Або ж влаштувати нічний серіал-«марафон» – дивитись разом веселий серіал цілу ніч.

Також, ви можете разом запустити повітряні шари – це чудова можливість побути разом на свіжому повітрі і відчути себе знову як діти – безтурботними і веселими. Або сходити на ковзанку або покататись на роликах в улюбленому парку чи об’їхати разом ціле місто, сходити разом в музей, на виставку або в планетарій.

А ще, щоб зробити вечір справді веселим ви можете удвох зліпити парочку сніговиків, валятись в снігу та робити «янголів». Це не просто дурощі, це вас ще більше зблизить та зробить вечір не таким буденним.

І, звісно ж, не забудьте про вбрання. Звичайно, тут бажано знати і міру. Оптимально, якщо на вас буде одягнуто щось в міру спокусливе і при цьому ні в якому разі не зухвале.

Отож, балуйте та дивуйте своїх коханих.