Про крадіжку жіночої сумочки, що трапилася у приміщенні управління праці та соціального захисту населення Дубного, повідомила до поліції 45-річна жінка. Зловмисницю поліцейські встановили менш як за добу.

В установі, як завжди, було людно. Заявниця, яка, до речі, є вимушеною переселенкою із Луганської області, займалась оформленням документів. Очікуючи своєї черги, вона поставила свою сумочку на один із стільців і, забувши про неї, зайшла до кабінету спеціаліста. Коли ж заклопотана жінка спохватилася, сумки з грошима, документами її неповнолітнього сина та особистими речами на загальну суму майже п’ять тисяч гривень уже не було.

Слідчо-оперативна група негайно прибула за викликом. Із-поміж відвідувачів закладу правоохоронці з’ясували коло осіб, які можуть бути причетним до злочину. І вже менш як за добу поліцейські завітали до 29-річної жительки Дубна, котру обґрунтовано підозрювали у вчиненні злочину. Зловмисниця того дня теж оформляла документи і, запримітивши без нагляду сумку, вирішила «прихопити» з собою. Дубенчанка зізналася, що крадіжку вчинила через безгрошів’я, та повернула поцуплене.

За цим фактом триває досудове розслідування за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Слідчі вирішують питання про повідомлення зловмисниці про підозру у вчиненні злочину. Їй може загрожувати трьохрічне ув’язнення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.