(*Олександр Подвишенний та Михайло Онуфер*) - брати. Вони обоє були на Майдані від початку до кінця. Олександр - старший, пройшов і строкову службу. Тепер хлопці стажуються у Верховній раді України.

Потрапити на стажування було не так і просто, розповідає Олександр. Довелось пройти два етапи: "Перший - електронні анкети досягнень. Другий - співбесіда ти письмовий тест."

Хлопці стали одними із 60 інтернів, яким випала честь пройти стажування у парламенті. Триватиме воно півроку - до 30 липня.

Стажери самі могли вибрати свій підрозділ. Так, Олександр обрав Секретаріат Комітету ВРУ з питань нацбезпеки та оборони, а Михайло - Секретаріат з питань культури і духовності.



pic

"Перспективи залишитись тут є, але питання в якому статусі", - каже Сашко. Після стажування інтерни можуть стати помічниками депутатів, чиновниками або працівниками місцевих органів самоврядування.



pic

Поки що інтерни багато спілкуються та проходять вправи з тімбілдінгу. "Живемо в гуртожитку від проекту. Тут багато цікавих людей з різних куточків України. Один хлопець знає 10 мов", - розповідає Олександр. Далі на інтернів чекає щоденна робота.

При нагоді журналісти Першого місцевого обов'язково зустрінуться з братами та розкажуть Вам детальніше їхню історію.