І жодного офіційного коментаря.

Після закінчення першої частини чемпіонату України з футболу у Першій лізі, вболівальники активно обговорювали можливі зміни у команді. Пропозиції були різні, але тренерський штаб мовчав.

На початку грудня з’явилася офіційна заява, яка мало кого здивувала. Народний Клуб офіційно припинив співпрацю з трьома футболістами – захисник Анатолій Бурлін та півзахисники Дмитро Олійник і Андрій Ралюченко. Якщо останній хоч на поле виходив, то два перших глядачів і вболівальників здивувати нагоди не мали.

Захисника знайшли швидко – підписали 21-річного В’ячеслава Лухтанова з харківського «Геліоса». За тим похвалилися поповненням у тренерському штабі – Юрієм Віртом. А потім – півзахисником Валерієм Лебедем, який повернувся з 10-місячного «простою» після розірвання контракту з донецьким «Олімпіком».

Валера Лебедь после 10 месячного простоя возвращается в футбол ⚽⚽⚽ Спасибо Владимиру Ивановичу Мазяру и ФК "Верес" Ровно, которые предоставили шанс вернутся в футбол простому парню из Горловки 🔝🔝🔝 Я горжусь Валерой и его силой воли, уже в течении месяца он безвылазно тренируется у меня в зале и набирает форму 👍🏻👍🏻👍🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Мы собираем его по крупицам, и мы верим что у него все получится 🔜🔜🔜⚽⚽⚽ Валера у тебя все будет хорошо, и ты всем докажешь чего ты стоишь 👍🏻👍🏻👍🏻🎯🎯🎯 Только вперед 🔝🔝🔝

Фото опубликовано 🔶Mr. Pankov Aleksandr🔶 (@mr_pankov_aleksandr_official)



А далі тиша – лише чутки. То про те, що готові продати нападника Михайла Сергійчука американцям, то про те, що головного тренера Володимира Мазяра кіпріоти хочуть переманити. Друге, хоч і доволі неофіційно, але спростував президент клубу коротким "І Мазяр в "Вересі".



pic

А от з Сергійчуком – жодного офіційного коментаря. Тільки фото ще поки "вересівського" нападника у формі донецького «Олімпіка». А їх на офіційному сайті клубу вистачає, як і інформації про те, що Михайло виходив у стартовому складі команди вже у трьох матчах Меморіалу Макарова. Правда не забив.



pic



pic



pic

Окрім цього варто ще й згадати заяву тренера «Олімпіка» Романа Санжара, що команда шукає нападника.



pic

Занепокоїлися і вболівальники, то «наш» Сергійчук чи ні?



pic

Іще одна чутка стосується вже захисника «Вереса» Євгена Непляха. Мовляв, він продовжить кар’єру в маріупольському «Іллічівці».



pic

І знову тиша. Чутки не коментують, але і не спростовують. Тим часом «Верес» вирушив на перший тренувальний збір.



pic

З ким "Верес" піде у другу частину сезону – поки не зрозуміло.