Увечері, 18 січня, на автодорозі «Київ-Чоп» трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля марки «Fiat Doblò» та гужових саней. Водій останнього транспортного засобу отримав кілька забоїв.

Поліцейські з’ясували, що близько 18.30 фургон «Fiat Doblò» під керуванням 48-річного жителя Чернігова рухався міжнародною трасою у напрямку Рівного. У салоні було ще троє пасажирів-чернігівчан. Усі чоловіки — спортсмени-лижники, саме повертались із Тисовця, що на Львівщині, де пройшли змагання.

«Проїжджаючи село Крилів, я побачив, що поперек дороги йшов кінь, запряжений в сані, - пояснює водій іномарки. – Жодних світловідбиваючих елементів не було. Я розумів, що зіткнення не уникнути, одразу почав гальмувати, але відстань була надто короткою, і я був змушений в’їхати у сані.»

Від удару водій гужового транспорту впав на дорожнє покриття і, на щастя, серйозних травм не зазнав. Лікарі діагностували у нього кілька забоїв. До того ж, чоловік був на підпитку. Пасажири фургону не постраждали.

Пошкоджений автомобіль та сані правоохоронці доставили до Дубенського відділу поліції. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.



pic

pic

pic

pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.