Рівненською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру жителю смт. Квасилів Рівненського району у вчиненні незаконного придбання, зберігання обладнання, призначеного для виготовлення психотропних речовин та незаконного придбання, зберігання прекурсору з метою його використання для виготовлення психотропної речовини (ознаки кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 311 та ч. 1 ст. 313 КК України).

Встановлено, що у власному помешканні 41-річний чоловік незаконно зберігав та використовував обладнання, призначене для виготовлення психотропних речовин та прекурсорів. Дані речі були вилучені працівниками поліції під час проведення санкціонованого обшуку.

На момент його проведення чоловік перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Окрім того, під час проведення вже повторного санкціонованого обшуку у квасилівчанина вилучено речовини та предмети, схожі на наркотичні речовини та психотропні засоби загальною масою близько 300 г, знаряддя для їх виготовлення та вживання. Стосовно вилученого майна призначено судові експертизи.

Також під час обшуку вилучено 203 мобільні телефони, їх походження встановлюється.

Досудове розслідування здійснюється Рівне нським районним відділенням поліції Рівне нського відділу поліції ГУНП в Рівне нській області за процесуального керівництва Рівне нської місцевої прокуратури.

На даний час у кримінальному провадженні тривають слідчі дії, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Про це повідомляє Рівне нська місцева прокуратура.