Якщо кава для вас – це не просто напій, то вам напевно не все одно яку каву і де пити. "Кавові мешти" у Рівному – саме та кав'ярня, до якої ніжки самі несуть вас на запах свіжозмеленої кави та ароматної випічки. У чому ж секрети цього закладу?

Відвідувачі кав’ярні "Кавові мешти" мають з чого вибирати, адже тут є цілий асортимент різних видів кави та інших напоїв: від традиційних еспресо чи американо до неординарних Латте, Гляссе, фраппе, макіато. Якщо вам складно визначитись, якою кавою насолоджуватись, офіціанти порадять і розкажуть особливості кожного напою.



pic

Для шанувальників чаю є особлива пропозиція – Чайна церемонія. Чайничок з різноманітними додатками на всю компанію скрасить вас вечір, а бесіда буде по-домашньому комфортною та відвертою.



pic

pic

А після морозних прогулянок Ви завжди можете зігрітись у "Кавових мештах", адже тут є великий вибір глінтвейнів, зігріваючих напоїв, а також наливки власного приготування.

Не забудьте посмакувати солоденьким. Тістечка, цукерки, млинці, макарони та багато інших солодощів створюють у власному кондитерському цеху. Кондитери та працівники кавярні "Кавові мешти" завжди працюють над покращенням та удосконаленням асортименту, адже працюють з любов’ю до своєї роботи та відвідувачів. Ви можете бути впевнені у натуральності та свіжості випічки.



pic

pic

Окрім цього, солодощі виготовляють і на замовлення – начинку та оформлення зроблять за вашим уподобанням.

"Ми хочемо асоціюватися у рівнян з солодощами, якими можна поласувати зі смачною кавою, приготованою професійними баристами", - розповідають працівники кав’ярні.



pic

pic

Спеціально для своїх клієнтів у закладі постійно є акційні пропозиції. Так, зараз у закладі проходить акція "Дні тижня". Чого бажаєте – "Лагідного понеділка", "Ласого четверга" чи "Грайливої п’ятниці"? Вибирайте на свій смак та настрій.



pic

"Кавові мешти" вже самою назвою говорять про особливий антураж цього закладу. І так воно і є: починаючи від інтер’єру і закінчуючи гастрономічним асортиментом. Саме тут ви можете з комфортом та затишком посидіти у одному із залів кав’ярні.

Досі не знаєте, де знаходяться "Кавові мешти"? Вас чекають за адресою м.Рівне . вул. Степана Бандери, 60А. Замовити столик чи смаколики можна тел.: 0362 635 336

pic