Гороскоп на 15 січня 2017 для всіх знаків Зодіаку

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам недільний день може приготувати ряд непорозумінь. Можливе зниження тонусу, дратівливість через дрібниці. Вірогідні хвилини коливань, розгубленості. Почуття і наміри нестійкі. Ініціативи будуть мати подвійні наслідки. Рекомендуються превентивні заходи безпеки при виконанні технічних, побутових, медичних маніпуляцій і контактах з тваринами. Не варто зловживати алкоголем, лікарськими препаратами. У важливих справах краще обмежитися словесними домовленостями.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям не варто будувати на цей день великі плани. День пройде цікаво, якщо ви вмієте бачити в одному явищі різні сторони. Опинившись в ситуації вибору, сумніви, порівняння, можна продовжити період невизначеності: не виключено, що від паузи в справах або стосунках ви отримаєте користь або задоволення. Джерелом позитивних емоцій може стати спілкування, читання, інформаційний обмін. Батькам-Тельцям варто приділити час навчанню дітей, зокрема, розвитку їх мовленнєвих навичок і дрібної моторики.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам не вдасться проігнорувати домашню обстановку. День змушує мислити практичніше, спонукає до спілкування з батьками, обговорення житлових, побутових, сімейних проблем. Можна швидко домовитися про дрібниці, а складну тему побачити в різних ракурсах. Другою ключовою мотивацією буде найбільш важлива для вас в даний момент тема, мета або проблема. Можливо, ви будете весь день займатися підрахунками, діловою кореспонденцією, інформаційними пошуками, або підтримувати контакт з коханою людиною.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам не варто відкладати короткі поїздки, контакти з нагальних випадках. Тактику підкаже ситуація або власна інтуїція. Сьогодні ефективно спілкування з близьким оточенням, включаючи сусідів, родичів, попутників. Це відповідний день для листування, для читання корисної літератури. Може знадобитися візит в аптеку або медзаклад, дзвінок або лист в сервіс. Можливо, вам доведеться зателефонувати начальству, колезі або підлеглому, щоб залагодити службовий питання або уточнити домовленість.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам варто підвищити увагу до деталей: в плани може втрутитися непередбачена обставина. Чим раніше ви помітите уразливості в своїх розрахунках, тим швидше приймете заходи щодо запобігання ускладнень. Атмосфера дня здатна похитнути вашу впевненість, посіяти сумніви в почуттях, платоспроможності, ділової спроможності, міцності захистів. Відповідь на питання дасть скрупульозна перевірка, довідка, предметна розмова або перерахунок. Актуальні дрібні витрати на практичні потреби, наприклад, на ліки.

Діва (24.08 - 23.09)

Діви сьогодні товариські, легко знайдуть спільну мову з потрібними людьми і корисну інформацію. В залежності від настрою і вимог моменту, ви переконливо обоснуете свою думку в діловому суперечці чи будете сипати компліментами на адресу об'єкта симпатій. День сприятливий для діалогу, спілкування, знайомства, прояснення деталей, спілкування з дітьми. Сплеск натхнення можливий у Дів, які заробляють консультуванням, журналістикою, фрілансом, малюванням, програмуванням, або захоплюються цими областями.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам доведеться приділити увагу практичним деталей або неочевидним фактами. Можливо, доведеться зануритися в підрахунки, зайнятися детальним вивченням інструкцій, словників чи довідників, заглибитися в побутові або медичні нюанси. В особистих стосунках може бути піднята тема взаємної турботи або послуг. Деякі деталі вдасться обговорити з домочадцями. Для уточнення професійних нюансів може знадобитися контакт з колегами або яким-небудь сервісом, отримання або уточнення приватних даних.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Від Скорпіонів сьогодні не вислизне жодна деталь. Багато Скорпіони буде відрізнятися підвищеною спостережливістю, проникливістю, зможуть легко заводити і продовжувати цікаві знайомства, швидко орієнтуватися в обстановці. Вектор уваги буде спрямований насамперед на корисні практичні теми. Комунікабельність дозволить вам успішно формулювати та аргументувати свої думки, ефективно обговорювати нагальні питання, знаходити потрібні відомості, вносити цінні поправки в плани на майбутнє.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Увагу Стрільців сьогодні направлено на практичні області, хід думок відрізняється предметністю і цілеспрямованістю. Секрет успіху криється в знанні ключових дрібниць. Імовірний інтерес до вузькоспеціальним темами, фінансовим, організаційним чи професійних питань. Не варто створювати ілюзію компетентності там, де ви не володієте достатніми знаннями: правда вилізе. Може знадобитися зв'язок з начальством, підлеглими, колегами, службою інформаційної, медичної або іншої допомоги.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Сьогодні активізується логічне мислення Козерогів, але логіка може йти рука об руку з грою уяви. Найбільш вірні перша думка, враження, але будь-які здогади або известия не завадить перевірити, уточнити. День дає стимул до підвищення ерудиції, розширенню кругозору, посилює інтерес до навчання, закордонним реалій, маршрутами подорожей, наукової та медичної тематики. Хороший момент для корисного знайомства, віддаленої листування, для контакту з учителем, для поїздки або підготовки до неї.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям не варто планувати на цей день розважальні заходи. Коло спілкування, інтересів може звузитися або стати більш специфічним. Не виключено, що ви віддасте перевагу поміркувати про хвилюючих речі в самоті або запросити інформаційну підтримку у фахівців. Можливо підвищену увагу до питань лікування і профілактики захворювань, до тем, пов'язаних з фармакологією, хімією, медичним обслуговуванням і страховкою. Не варто нехтувати даними темами, якщо ви збираєтесь за кордон.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам варто відгукнутися на запрошення до діалогу, розглянути пропозицію, яка надійшла. Не рекомендується уникати складних тем. День обіцяє взаєморозуміння в дрібницях, але ситуація може містити в собі підступ, якщо мова йде про перспективу, глобальних серйозних питаннях. Можливий «слизький» момент, пов'язаний з відповідальністю, звітністю, безпекою. Важливо не плекати ілюзій. Договір краще укладати на короткий термін. Варто дізнатися більше про можливе роботодавця, про претендента на руку і серце.