Правоохоронці з’ясували, що хлопчик має інвалідність через відсутність мовлення. У той злощасний момент перебував удома разом із 81-річною бабусею.

Як уже повідомляв rivne1.tv, сьогодні, 12 січня, близько 13 години лікарі швидкої медичної допомоги доставили у центральну міську лікарню восьмирічного хлопчика, який випав з вікна третього поверху будинку на вулиці Богоявленська.

У реанімаційному відділенні, куди госпіталізували дитину, медики діагностували у маленького пацієнта важку відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку важкого ступеню, перелом склепіння черепа та закриту травму грудної клітки. Медики роблять усе можливе, аби врятувати життя дитини, однак жодних прогнозів не дають, адже оцінюють його стан як вкрай важкий. Дитина перебуває у комі на апараті штучного дихання.

Близько 12 години мешканці будинку навпроти помітили, що на землі хтось лежить. Підійшовши ближче, впізнали хлопчика та викликали швидку допомогу. Жінка із сусіднього будинку одразу піднялася до квартири, де той проживає. Із її слів, вона виявила відкрите вікно на кухні, а біля нього стілець.

Як з’ясували правоохоронці, мати була на роботі, а батько відлучився на деякий час. Подружжя виховує ще старшого сина. Сім’я характеризується позитивно, зі слів сусідів, діти ніколи не знаходились без нагляду дорослих.

У ході розпочатого досудового розслідування у кримінальному провадженні за статтею 166 (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною) Кримінального кодексу України поліцейські встановлюватимуть усі обставини події, повідомили у відділі комунікації поліції Рівне нської області.