"Що чекає нас у 2017 році?" - про це говоритимуть сьогодні у політичному ток-шоу "Стіна" на телеканалі "Рівне 1". Цього разу до обговорення ведучий програми Олексій Кривошеєв запросив не лише політиків, а й підприємців, волонтерів, соціологів та музикантів.

Ідеєю програми є обговорити розвиток подій у нашій країні і області з огляду на ті передумови, з якими ми увійшли в новий рік. І підбір гостей тут геть не випадковий.

– Головною ідеєю було зібрати людей різних: з різними поглядами, різними заняттями і характерами. Адже наше життя не лише політика і не лише політики формують порядок денний. Більше того, якими є наші політики теж напряму залежить від людей, які віддають їм свої голоси. Тому сьогодні у нашій студії будуть: начальник відділу культури Тарас Максименко і депутат облради Алла Черній, соціолог Роман Микитюк та музикант Олексій Казанцев. І ще багато цікавих гостей, – розповідає ведучий ток-шоу "Стіна" Олексій Кривошеєв.

Телеглядачі та користувачі соціальних мереж теж мають можливість висловити свою думку. На сторінці програми "Стіна" у соціальній мережі "Фейсбук" розпочато голосування на тему "Що нас чекає у 2017 році?". Там же на сторінці у соціальній мережі можна залишити свої коментарі до теми бесіди, які ведучий зможе озвучити у прямому ефірі. Не забудьте додати хештег #стіна_Рівне 1 до свого коментаря.

Початок програми сьогодні, у четвер 12 січня, о 19:45 на телеканалі "Рівне 1". Також дивіться онлайн-трансляцію програми на сторінці програми у соціальній мережі "Фейсбук".