Скандально відомий депутат Рівненської міськради від ВО "Батьківщина" Олександр Бабат нібито звинувачує рівненську журналістку Інну Білецьку в крадіжці.

Як написала у своєму "Фейсбук" власкор телеканалу "Інтер" Інна Білецька, про це Саша Кравчук, який представився Бабатом, написав їй у приватних повідомленнях в соцмережі. На його думку, журналістка могла це зробити, коли брала коментар з приводу смерті будівельника на будівництві депутата.



pic"Шастають тут всякі, а потім речі пропадають!

Друзі, я рідко прошу підтримки, а тепер от прошу особисто для себе. Не те, щоб мені страшно. Але мені нереально бридко. На мене тиснуть і мені погрожують. Тисне і погрожує людина, яка є депутатом міської ради від франкції Батьківщина. Людина, яку підозрюють у приховуванні тіла іншої людини. Людина, в автомобілі якої знайшли генетичний матеріал загиблого чоловіка. Людина, яка пропонувала родичам гроші за те, щоб ті мовчали про загибель чоловіка на будівництві.

Подробиці, хто не знає, ось тут http://4vlada.com/rivne/50871.

Олександру Бабату 27 грудня перед самим новим роком за рішенням рівненського міського суду повернули автомобіль, в якому, як підозрюють слідчі, перевозили тіло загиблого будівельника, щоб заховати у лісі поблизу Олександрії. Повернули, бо на думку судді, слідчий не обгрунтував, чому автомобіль з генетичним матеріалом варто арештовувати. Олександр Бабат звик жити на широку ногу, не дуже рахуватися з законом. В його фракції це знають. Та чомусь досі жодного публічного засудження його діям немає. Немає і виключення з партії.

Немає підозри і арешту.

І ось. Тепер Олександр Бабат звинувачує мене УВАГА – сядьте, хто стоїть – в тому, що я вкрала в нього фамільного хрестика. Так, вам не здалось. Саме вкрала. Олександр Бабат обіцяє, що моє життя зміниться назавжди. Не питайте про шо він. Я не знаю. Це пише людина, в якої я лише один раз в житті марно намагалася взяти коментар. Заради балансу. Щоб дати право на відповідь!

Я звертаюсь до Юлія Тимошенко і решти однопартійців Бабата, Volodymyr Popyk, Олександр Курсик, Галина Кульчинська, Микола Кучерук, Сергій Євтушок, Валентин Королюк, ви при розумі тримати в партії людей, яких обгрунтовано підозрюють в приховувані тіла загиблої людини? Довго ви нам морочитимете голову відсутністю на сесіях ради у зв'язку з відрядженням? У вас в партії погрози журналістам – це нормально? То я вам відповім – це не нормально. Ваше мовчання робить відповідальність цього чоловіка за свої дії колективною!

Чим так довго займається поліція і прокуратура, чому людина і досі безкарна, я обов'язково з'ясую. Тим, хто голосував за Бабата окремий привіт)"

Тим часом, як повідомили у відділі комунікації ГУ НП в Рівне нській області, наразі заяви від Олександра Бабата про зникнення хрестика у поліцію не надходило.

Нагадаємо, нещодавно родичі будівельника, який працював на будівництві Олександра Бабата, повідомили в поліцію про зникнення працівника. Згодом його тіло знайшли в лісі Олександрії. Наразі триває досудове розслідування.