09 січня о 22:09 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в адміністративній будівлі Територіального центру соціального обслуговування та комунального підприємства «Сніжинка» розміром 26х18 метрів в селищі міського типу Зарічне, Зарічненського району.

09 січня о 22:09 до Служби порятунку Рівне нщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в адміністративній будівлі Територіального центру соціального обслуговування та комунального підприємства «Сніжинка» розміром 26х18 метрів в селищі міського типу Зарічне, Зарічненського району.

За вказаною адресою негайно було направлено черговий караул вогнеборців 13-ї державної пожежно-рятувальної частини з районного центру. Прибувши на місце виклику рятувальники провели розвідку та з’ясували, що людей в будівлі не має. Оцінивши обстановку, керівником гасіння пожежі було прийнято рішення викликати резервний караул вогнеборців 14-ї державної пожежно-рятувальної частини з міста Дубровиці.

Вогнеборці подали на гасіння два водяні стволи. О 00:00 пожежу вдалося локалізувати, а о 06:40 повністю ліквідувати. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни, двері та вікна. До гасіння пожежі залучалося три одиниці техніки та 11 чоловік особового складу рятувальників. Причина пожежі та розмір збитків встановлюється.

Інформує прес-служба ДСНС України у Рівне нській області.

pic