Про наїзд на невідому дівчину на автодорозі «Городище-Рівне-Староконстантинів» до поліції дев’ятого січня о пів на восьму вечора повідомила пасажир іномарки, 40-річна рівнянка.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що 39-річний мешканець обласного центру, керуючи автомобілем «Kia Carens», рухаючись зі сторони Острога у напрямку міста Здолбунів, поблизу села Гільча-1 скоїв наїзд на невідому дівчину, яка йшла назустріч проїзною частиною. Намагаючись уникнути наїзду, іномарку знесло у кювет. На щастя, ні водій, ні пасажирка не постраждали, лише автомобіль зазнав механічних пошкоджень.

Відповідно до медичного освідчення водій легковика за кермом був тверезим. Як пояснив він працівникам поліції, коли авто наблизилось до дівчини, та сама кинулась на транспортний засіб. Лікарі швидкої медичної допомоги, які прибули за викликом діагностували у потерпілої закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом гомілки, травматичний шок та алкогольне сп’яніння. Потерпілу без свідомості госпіталізували у реанімаційне відділення Здолбунівської центральної районної лікарні. Наразі, за словами медиків, її життю нічого не загрожує.

Особу пішохода нещодавно встановили правоохоронці. Нею виявилась 27-річна жителька села Гільча-1, яка проживає з двома малолітніми дітьми та чоловіком. За словами останнього, вони повечеряли за оковитою, після чого дружина пішла до сестри. За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.