Рівнянин ((https://vk.com/maksymzakharchuk)(Максим Захарчук)) публікує відео свого життя у штатах у відеоблозі "Полет успеха".

"У цьому випуску мого відеоблогу (влоги) під назвою "Політ Успіху" (22) ви побачите:



pic

Як я оселився в свою квартиру в Нью Йорку, а саме в Брукліні, як виглядає мій двір в якому, в 90 тих собераюсь відомих репери нью йорка і робили круті движуху! Як виглядає мій двір, і який магазин хіп хоп одягу я там знайшов! Побачите також які кросівки там можна купити, і в яку ціну стоять Джердано в США!

Хочу вам показати як ми привезли всі дизайнерські речі Каміля на показ в одному з будинків Манхеттена, в якій реп атмосфері пройшла вечірка, яка мода була показана, і як відреагували люди на наші старання! Також я познайомлю вас з дівчинкою в яку я закохався в Нью Йорку, і яку я хотів пікапіть при нашій другій зустрічі! Ви дізнаєтеся яка моя думка з приводу нашого фешн шоу, які плюси і мінуси вийшли! Після цього хочу вам показати єврейський район Нью Йорка, де живуть тільки одні жиди, зі специфічним стилем, модою і речами! Ви дізнаєтеся що я помітив коли потрапив до них на територію і який культурний шок у мене був! Після цього хочу показати де живе в Нью Йорку мій друг Вася, і якого я зупинився на останні 2 дні! Далі ви будете шоковані як схожий мій друг Тім на АСАП Рокі і як ми разом робили круті фешн фото на Брукліні! Побачите як виглядають Желейка з Маріхуаной, і дізнаєтеся яке моє найулюбленіше місце в Централ Парку!



pic

Покажу вам місце де знімали фільм один Будинки, і дізнаєтеся історію мого невдалого пікапа в нью йорку! Також ви почуєте яку реп музику наш польський друг зделал під відео з фешн шоу і як хлопці читали реп прям в прямому ефірі! Ви дізнаєтеся також як легко заробляють ченці в Нью Йорку на туристах, розвод і на гроші! Покажу вам каток, який один з найпопулярніших в Америці, і де теж знімали фільм один вдома!



pic

Ви дізнаєтеся які речі мені дали хлопці за мою роботу в час зйомки фотосесії і відео, і як я повернувся на літаку назад в чикаго! Окремо хочу поділитися з вами реп, хіп хоп музикою, яку ви не почуєте на версус батл, а яку слухаю я і яка допомагає мені в моїй сфері кліпмейкера, знімати різного роду відео, такі як реклами, музичні кліпи, фешн відео, інтерв'ю, Пранк або різного роду фотосесії!