Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен. Будьте обережні зі своїми бажаннями, вони мають властивість збуватися. Так що якщо чогось і хочете, то нехай це буде щось гарне, чітко сформульоване і без неприємностей для когось іншого.

У багатьох Тельців сьогодні буде привід для піднесеного настрою. Побоювання, по більшій частині, виявляться марними: авантюри увінчаються успіхом, зусилля дадуть плоди, благополучно завершаться любовні пригоди, владнається матеріальний чи правове питання.

У суботу Близнюки будуть схильні дратуватися через будь-яку дрібницю. Втім, непорозумінь навколо них дійсно може бути чимало. У якийсь момент Близнюки здатні виявити, що випустили контроль над ситуацією з рук, і від їх зусиль мало що залежить.

Багатьох Раків буде чекати не надто приємне повідомлення. Швидше за все, новини торкнуться вашої роботи. І це змусить нервувати ще сильніше, адже доведеться чекати до закінчення вихідних.

Левам потрібно звернути особливу увагу на матеріальну сторону подій, так як «духовної їжі» може виявитися недостатньо. Хороший смак, стиль, достаток можуть стати не тільки самоціллю або декорацією, але й візитною карткою, маркером вашого успіху.

У суботу Діва може випробувати бажання взяти когось під свій захист: цього вимагає її раптово загострене почуття справедливості. Можливо, вона стане свідком того, як з ким-то несправедливо обійшлися, хтось попросить у неї підтримки, або ж Діва в суботу просто займе чиюсь сторону в конфлікті.

Терези. Змін вимагають наші серця. Яких саме? Так різних. Зірки тільки попереджають – не варто радикально міняти взагалі всі. Дещо варто залишити в колишньому вигляді. Інакше буде вкрай важко.

Скорпіони можуть розраховувати на любовну ідилію і ефективну взаємодію з оточенням. Позитивні тенденції реалізуються повною мірою, якщо ви не станете брати на себе ініціативу, але вчасно відгукнетеся на чужі потреби.

У суботу Стрільцеві необхідно стримуватися, щоб не виплеснути в обличчя оточуючим все, що він вважає за потрібне. А стриматися буде нелегко: обставини можуть провокувати його!

Козеріг. Багатьом представникам земної знака раптом стане нудно і захочеться чого-не будь такого. Наприклад, попрацювати. Правда близькі будуть зовсім не в захваті від вашого бажання і навіть можуть влаштувати бунт. Так що доведеться потерпіти до понеділка.

Водоліям зірки радять провести день у близькому колі, або в обстановці, що забезпечує затишок і комфорт. Ці добу сприяють інертності і ліні, знижують комунікабельність, мобільність.

У суботу Риби ризикують стати об'єктом критики! Це може бути і ласкаве жартування коханої людини, і конструктивна критика колеги, і буркотливе невдоволення начальства з приводу і без.