Вчора, четвертого січня, о п’ятій ранку поблизу села Рокитне сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій під колесами «Mercedes-Benz Sprinter» загинув 39-річний костопільчанин.

Слідчо-оперативна група попередньо встановила, що 45-річний водій мікроавтобуса не врахував дорожньої обстановки та здійснив наїзд на пішохода, який рухався у попутному напрямку проїзною частиною дороги. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

До того ж, під час оформлення даної ДТП слідчими Головного управління Нацполіції області, сталася іще одна автопригода. Водій вантажного автомобіля «SCANIA», не вибравши безпечної швидкості руху, допустив зіткнення із мікроавтобусом «Reno», який рухався у попутному напрямку, а затим — зі службовим автомобілем «ВАЗ», що стояв на проїзній частині із увімкненими проблисковими маячками синього та червоного кольорів.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Встановлюються усі обставини події.

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic

pic