Кримінальну відповідальність за двома статтями нестиме 28-річний житель села Зоря Рівненського району. Третього січня поліцейські виявили та вилучили у його господарстві кілограм 200 грамів бурштину-сирцю, 500 грамів марихуани та метамфетамін.

У рамках розслідування кримінального провадження за фактом крадіжки, на підставі ухвали суду поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання 28-річного жителя Зорі. Правоохоронці виявили у будинку та підсобному приміщенні поліетиленовий пакет із кілограмом двомастами грамами бурштину-сирцю, 10 паперових згортків, в яких містилася подрібнена суха речовина зеленого кольору, схожа на марихуану, загальною вагою 500 грамів та три грами метамфетаміну. Усе вилучене направлено на дослідження.

У кримінальних провадженнях за фактами придбання або збуту майна, завідомо здобутого злочинним шляхом, незаконного виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту розпочаті досудові розслідування за частинами 1 статей 198, 309 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення 28-річному чоловікові про підозру та обрання міри запобіжного заходу.



pic

pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.