Гороскоп на сьогодні 4 січня 2017 для всіх знаків Зодіаку.

Овен День для Овна обіцяє бути дуже вдалим: він буде без зусиль знаходити спільну мову з оточуючими, йому варто скористатися цим у своїх інтересах! Можливо, Овен давно хотів поговорити з кимось по душах або запропонувати якусь ідею – якщо так, то кращого часу для того, щоб це зробити, не знайти. Це справедливо і щодо тих Овнів, які не могли зважитися відкрити свої почуття коханій людині. Потрібні слова, сказані в потрібний час, здатні змінити його життя.

Телець Тільця чекає день, коли йому слід бути обережним у всьому, за що б він не взявся: не виключені накладки в справах. Навіть у найпростіших, як «двічі два», питаннях, можуть утворитися несподівані пробуксовки, а відповіддю у Тельця може виявитися і «сім», і навіть «корінь з десяти». Іншими словами, Телець може з легкістю заблукати в трьох соснах, а тому найбільш правильним рішенням буде взагалі відсторонитися від вирішення важливих завдань. Або хоча б довірити комусь контроль за їх виконанням.

Близнюки Енергія у Близнюків буде бити, не те що ключем – фонтаном! Завдяки цьому вони мають шанс переробити масу різних справ. Єдина риса, яка може сильно їм перешкодити, – це нетерпіння і зайва квапливість. Саме із-за них Близнюки можуть більшу частину з того, за що взялися, кинути на півдорозі, а іншу частину – доробити дещо як. Щоб згодом не довелося виправляти недоробки, Близнюкам зірки радять братися лише за те, що дійсно важливо. А решту з чистою совістю залишити на потім.

Рак Зірки обіцяють, що справи у Рака впевнено підуть в гору! У першу чергу це стосується таких сфер, як бізнес, гроші, робота, навчання, а також великих домашніх проектів, на кшталт ремонту або покупки дачі – у всіх цих областях його чекає успіх. Крім того, день буквально створений для того, щоб Рак заводив корисні знайомства. Цілком можливо, що сьогоднішні контакти в майбутньому піднімуть його кар'єрними сходами або дозволять збільшити капітал.

Лев Лев здатний на багато що! Зірки дадуть йому ясно відчути, що його щастя – у його власних руках! «Хочеш бути щасливим і успішним? Будь їм!» – ця формула повинна стати для нього провідною зіркою. День наділяє Лева такими якостями, як сила волі, організованість і цілеспрямованість. Він здатний тримати ситуацію під контролем, впевнено просуваючись вперед. Так що якщо у Лева є амбітний, націлений у майбутнє план, – саме час почати діяти!

Діва День Діви буде наповнений флюїдами творчості! Навіть якщо вона далека від богемних кіл, в будь-якій справі, навіть самому прозовому, їй буде супроводжувати творча іскра. Навчання і наукову працю, винахідництво, реклама, маркетинг – практично в будь-якій області Діва здатна проявити себе, несучи свіжий струмінь креативу. Зірки радять їй поекспериментувати зі всім, з чим тільки можна. В тому числі і зі своїм іміджем.

Терези Ваги будуть налаштовані мрійливо – навіть якщо обставини терміново зажадають спуститися з небес на землю, зробити це їм буде нелегко. День наділяє їх яскравими фантазіями, які з успіхом будуть затьмарювати для Ваг реальність або як мінімум на рівних сперечатися з нею. В тій чи іншій мірі це стосується всіх Ваг, але особливо – тих, хто закоханий або знаходиться у пошуках коханої людини. Вночі Ваги здатні бачити фантастичні сни, а вдень – марити наяву, віддаючи перевагу яскраві мрії сірої буденної реальності.

СкорпіонВ життя Скорпіона може увійти щось нове і цікаве. Це може виявитися новий етап, нові люди, нові захоплення, нові почуття, нові місця. Зірки радять Скорпіону не противитися тому, що відбувається, і не відмовлятися від пропозицій, які надходять під надуманими приводами, на кшталт: «Я на вулиці не знайомлюся» або: «Увечері краще вдома посиджу». Подолавши свою інертність, Скорпіон не пошкодує: що може бути краще різноманітності та нових перспектив?

Стрілець Стрільцеві буде нелегко зосередитися на повсякденних справах – адже навколо стільки всього цікавого! З-за свого безвідповідального настрою, в будь-якій роботі, яка вимагає від Стрільця уважності та терпіння, він здатний робити помилку за помилкою. Якщо ж на Стрільця стане хтось тиснути, вимагаючи від нього виконання зобов'язань, Стрілець і зовсім здатний збунтуватися, кинувши всі справи! Ось чому зірки радять Стрільцеві займатися лише тим, що йому самому цікаво, – інші проекти у нього все одно приречені на провал.

Козеріг Козеріг буде впевнений у своїх діях і схильний до останнього стояти на своєму. Завдяки такому бойовому настрою, він здатний багато чого досягти, проте зірки радять йому звернути увагу на відносини з оточуючими: вони далекі від ідеалу. Щоб діловитий Козеріг випадково когось не образив і не зачепив (а таке цілком ймовірно), йому варто діяти за формулою: «Перш ніж сказати щось іншим, скажи це собі». Це допоможе уникнути конфліктів.

Водолій У серці Водолія буде горіти творчий вогонь, відбиваючись на всьому, що він робить. Зірки наділяють його натхненням і творчою жилкою, причому ці якості Водолій здатний застосувати навіть у найбільш рутинних і нудних справах. Що ж говорити про представників творчих професій, чий потенціал не знає меж! Все, з чим Водолій буде стикатися, він здатний фарбувати в яскраві кольори. Єдине, зірки радять Водолію тримати свої могутні емоції під контролем, інакше внутрішній вогонь здатний перетворитися в пожежу, випліскуючи в сварки з оточуючими.

Риби Риби ризикують з головою потонути в рутині! Прямо на порожньому місці можуть то і справа виникати питання, які потребують вирішення, і якщо Риби не вирвуться з замкнутого кола, то посвятять плинності весь день. Зірки попереджають Риб про те, що такий образ дій їм не вигідний. Намагатися зробити все відразу – значить не зробити нічого. Сліпо йдучи на поводу у побутових дрібниць, Риби тільки марно витратить час і сили.