Люди, що народилися в рік Півня, за своєю природою мрійники і правдолюбці. Вони завжди висловлюють свої думки, але іноді поводяться при цьому агресивно і егоїстично.

Металевий Півень: 1921, 1981 рр.

Металевий Півень дуже відповідальний і працездатний фахівець. За все, за що б не бралася, він робить спокійно, впевнено і наполегливо. Він точно знає, чого хоче в житті, і йде до своєї мети. Процвітає в підприємницької та фінансової діяльності. Часто буває різкий. Необхідно вчитися знаходити компроміси. Багато часу присвячує громадській роботі. Відданий друзям і родині.

Настав час пожинати плоди своєї наполегливої праці. Тож драбина підніме вас до нечуваних висот. Упродовж всього року все задумане вдасться втілити в життя. У плані фінансів, то, на диво, всі 12 місяців минуть рівно, без великих грошових струсів. Тож можете сміливо планувати свій бюджет на кілька місяців вперед, не боячись потрапити в неприємну ситуацію.

Водяний Півень: 1933, 1993 рр.

Люди, народжені в рік Водяного Півня, володіють даром красномовства. Легко знаходять спільну мову з незнайомими людьми, люблять брати участь в різних дебатах і дискусіях, вміють переконливо говорити. Щоб досягти поставленої мети здатні працювати днями й ночами. У цьому їм допомагає просто невичерпний запас їх енергії. Дуже хвилюються за незначного приводу, в результаті чого витрачається час даремно. Мають хороше почуття гумору і користуються повагою оточуючих.

Найвдалішими будуть перші місяці року, тому ставте конкретні завдання й добивайтеся поставленої цілі усіма можливими способами. Фортуна на вашому боці, але у середині року життя нагадуватиме маятник: то вгору, то вниз.

Дерев’яний Півень: 1945 р.

Люди, народжені в рік Дерев’яного Півня, чесні, надійні і сповнені благих намірів. Воліють працювати в згуртованій команді, а не на самоті. Незважаючи на те, що частенько ставить просто нездійсненні завдання, досягає успіху в житті. Має безліч різноманітних інтересів, любить подорожувати і пізнавати нове.Стосовно рідним і близьким дуже турботливий і чутливий.

Рік буде успішний для нових починань, тож скористайтеся нагодою і дійте. Ваша наполегливість, ретельність, відповідальність принесуть удачу, ви повірите, що дива таки бувають. Вач чекає кар’єрний ріст. У першій половині року на першому місці буде робота й для кохання забракне часу. А в другій – все навпаки.

Вогняний Півень 1897, 1957 р.

Люди, народжені в рік Вогненного Півня, мають задатки хорошого лідера і організатора. Це люди, з винятковою силою волі. Вогняний Півень, це особистість з прямолінійним характером, сильний і цілеспрямований. Як правило, завжди домагається поставленої мети. У порівнянні з іншими півень, Вогняний Півень тактовний і здатний зрозуміти іншого.

Новий рік буде непростим, будуть приємні і не дуже миті. Відкиньте все, що заважає рухатися вперед, з нового року починайте нове життя. Вас чекає успіх. 2017 рік для вас стане роком фінансового благополуччя. З’явиться можливість подбати не лише про себе, родину, а й допомогти близьким, стати благодійником.

Земляний Півень: 1909, 1969 рр.

Люди, народжені в рік Земляного Півня, дуже працелюбні, мають глибокий, проникливий розум. Завдяки цим якостям Півень легко рухається по кар’єрних сходах і вельми процвітає в питаннях бізнесу і фінансів. Звик добиватися поставлених цілей. Дуже наполегливий, і не піде з наміченого шляху, поки не доб’ється свого.

У новому році вам варто задуматися про інші джерела легального доходу. Якщо ви вирішите розпочати бізнес, то у партнери не варто брати родичів. У 2017 році ви зможете проявити свій талант. Все , що потрібно для творчості − відкинути лінь і взятися до роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Характеристика, символ і колір нового 2017 року