За інформацією ((http://www.bbc.com/ukrainian/features-38482699?ocid=socialflow_facebook)(ВВС)), внаслідок теракту у нічному клубі в Стамбулі щонайменше 39 людей загинули і близько 40 отримали поранення. В числі людей, які опинились у закладі під час теракту була і жителька Рівного.

"Терористи щойно захопили клуб в якому наша компанія святкувала новий рік. Багато вбитих. Я жива !!!! Жива !!!!" - написала рівнянка Наталія Вольнова на своїй сторінці у ФБ.

Після 9 ранку Наталія написала, що вийшла з відділку. Терориста поліція не знайшла.

"Дякую поліцейському, який витягнув мене з під столу одну з найперших. Тримав міцно мої руки і захищав своєю спиною. Також дякую дівчині Наталі(як потім виявилося з Луцька), яка зняла свою накидку і віддала мені, бачучи голі плечі, (оскільки одяг ми втратили, бігли напівроздягнені по вулиці з півкілометра до відділка під дощем), не знаючи ні хто я ні звідки, тим більше я спілкувалась англійською, а вона в мене без акценту" - написала Наталія.

За словами міністра внутрішніх справ Туреччини Сулеймана Сойлу, серед загиблих - 16 іноземців. Зараз поліція веде пошуки нападника. Раніше губернатор Стамбула Васип Шахін повідомляв, що один із загиблих був поліцейським. Він також назвав напад терористичною атакою, пише ВВС.

Шахін повідомив, що напад здійснив один озброєний чоловік у костюмі Санта-Клауса. Раніше ЗМІ повідомляли, що нападників було двоє.

Клуб Reina, на який було скоєно напад, знаходиться в районі Ортакей. Повідомляється, що в момент нападу там перебували кілька сотень людей. Турецький телеканал NTV повідомляє, що деякі відвідувачі клубу в паніці стрибали у Босфор, намагаючись врятуватися. Як передає кореспондент ВВС в Стамбулі Селін Гирит, клуб був популярний не тільки серед місцевих жителів, але і серед іноземців.