29 грудня о 17:05 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в селі Дубини Острозького району, що майже за 35 кілометрів від райцентру.

За вказаною адресою негайно було направлено чергові караули рятувальників з міст Острог та Здолбунів на пожежних автоцистернах.

По прибуттю до місця виклику вогнеборці встановили, що горить одноповерховий шлаковий житловий розміром 12х6м.

Ще до приїзду рятувальників господарка оселі винесла з палаючого будинку свого загиблого сина 2013 р.н., який ймовірно отруївся продуктами горіння.

Під час гасіння пожежі рятувальники виявили у будинку тіло загиблої дівчинки 2016 р.н.

О 18:05 пожежу локалізовано, а о 18:33 - повністю ліквідовано. Вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку в двох кімнатах житлового будинку.

Мати загиблих дітей 1994 р.н. госпіталізовано в Острозьку центральну районну лікарню.

Щоб з’ясувати причини трагедії на місці події працює оперативна група Головного управління ДСНС у Рівне нській області та правоохоронці.

Шановні громадяни! Вкотре застерігаємо вас неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки у власних домівках. Не залишайте дітей без нагляду, тримайте запальнички та сірники в недоступних для малечі місцях. Пам’ятайте: лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Рівне нській області