Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради протягом року співпрацює з великою кількістю волонтерів.

Вони не лише регулярно допомагають у проведенні спортивних заходів, а й власною активною життєвою позицією пропагують здоровий спосіб життя, активне дозвілля, залучають людей і самі організовують цікаві заходи, що розраховані на найрізноманітнішу аудиторію.

Саме робота таких активістів часто залишається непоміченою стороннім глядачем, але без них значна кількість ініціатив, просто не могла б бути реалізованою. Щоб віддячити цим людям і звернути увагу спільноти на їхню добровільну допомогу, в Рівному четвертий рік поспіль проводиться конкурс «Кращий волонтер «Спорту для всіх».

Їхнє чергове нагородження відбулося в ході спільного засідання асамблеї Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівне нській області та колегії управління у справах молоді та спорту Рівне нської облдержадміністрації.

Цього року суддівська колегія вирішила відзначити учасників в таких категоріях:

Кращий волонтер-учасник - Ольга Постнікова, учасник «Спілки велосипедистів Рівного».

Кращий волонтер-організатор - Іван Власик, заступник директора КЗ «Рівне нська обласна дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів» Рівне нської обласної ради.

Кращий волонтер найстаршого віку - Валерій Буренко, майстер спорту України зі спортивного туризму.

Кращий волонтер наймолодшого віку - Олександр Томчук, учасник Рівне нської обласної громадської організації «Стріт Воркаут Україна».

Кращий волонтер року - Катерина Дікіджі, майстер спорту України з плавання, дворазова чемпіонка Європи, учасниця ХХІХ літніх Олімпійських ігор в Пекіні (2008 р.)

Внесок кожного з них для розвитку спорту в області важко переоцінити. Десятки спортивно-масових заходів були ними проведені й організовані. Це дозволяє щороку сотням людей відкрити для себе світ спорту. Але окрім подяки і визнання їхнього колосального внеску в розвиток активного дозвілля області, вони були ще й нагородженні цінними призами від організаторів.

Інформує прес-служба "Спорт для всіх".