Сайт Rivne1.tv презентує рейтинг найбільш обговорюваних тем з життя Рівного та області у 2016 році. Якими подіями найактивніше цікавилися рівняни у лютому - читайте далі.

Розпочався місяць з неприємних новин для рідних та друзів Сашка Білого. Неподалік Рівного невідомі підірвали меморіальну стелу Сашку Білому.

pic

У лютому візит на Рівне нщину Петра Порошенка став скандальним та обговорюваним серед рівнян. З другої спроби гарант Конституції відкрив у Володимирці відремонтований корпус районної лікарні.

pic

У лютому журналісти Першого місцевого вирішили поцікавитися у рівнян чи стежать вони за роботою новообраних депутатів?

pic

Саме в цьому місяці заговорили про те, що туристичний потенціал Рівне нщини треба відновлювати, адже Рівне нщина багата на архітектурні пам'ятки та унікальна на природні явища, які треба бачити на власні очі. Також у Рівному обговорювалияк створити туристичну "фішку" міста.

pic

Активно долучалися рівнянами і до обговорення, яким же має стати логотип Рівного.І звичайно до голосування за логотип міста , яке провили активіста міста.



pic

5 лютого Рівне нщина втратила шанованого хірурга. Худов Валерій - лікар-хірург, людина-легенда, завідувач відділення планової хірургії РОДЛ від моменту її відкриття у 1989 році. Важко порахувати, скільком пацієнтам він допоміг, скількох врятував від смерті і скільки важких хвороб переміг.

Худов Валерій Костянтинович (02.10.1947 - 05.02.2016) - лікар-хірург, людина-легенда, завідувач відділення планової хіру...

Опубліковано Рівне нська обласна дитяча лікарня 5 лютого 2016 р.

11 лютого в Дубенському районі був оголошений двомісячний карантин через сказ кота, який покусав жінку.



pic

Велосипедом на роботу 12 лютого вирушали рівняни, щоб показати іншим жителям міста, які не так активно їздять на велосипедах, що взимку теж можна осідлати "залізного коня". Це корисно і для екології, і для здоров'я.

pic

Голосували в лютому місяці рівняни не тільки за логотип міста, а й за гімн Народного клубу "Верес", який в цьому місяці поповнився новими гравцями.

pic

Саме в лютому читачів rivne1.tv знайомлять з лікарняними клоунами. В уяві автора статті вималювалася картинка, як має відбуватися дитяча сміхотерапія, але як завжди є багато "але". Отримати відповіді на всі але можна у статті: Бути лікарняним клоуном: професія чи покликання?

pic

Лютий місяць - місяць гірких і болючих втрат для українців. В другу річницю рівняни вшановували Небесню сотню України, і ділилися з журналістами Першого місцевого думками, з якими поминають загиблих.

pic

Оскільки саме цього року в лютому місяці 29 днів, журналісти Першого місцевого як святкують День народження народжені 29 лютого.