Злочинний «бізнес» осіб, які організували у Рівному онлайн-студію із виготовлення та розповсюдження порнографічної продукції викрили кіберполіцейські, слідчі відділу поліції обласного центру та працівники місцевої прокуратури. У результаті обшуків правоохоронці вилучили достатньо речових доказів, які свідчать про їхню протиправну діяльність.

Факти функціонування на території м.Рівне онлайн-студії, організованої групою осіб з метою виготовлення та подальшого розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру в Інтернеті, зафіксували наприкінці лютого цьогоріч кіберполіцейські у межах кримінального провадження за частиною 3 статті 301 Кримінального кодексу України.

На підставі ухвали суду співробітники Поліського Управління кіберполіції ДКП НП України спільно з слідчими Рівне нського відділу поліції та місцевою прокуратурою провели 21 грудня два обшуки за місцем проживання осіб, причетних до скоєння злочину.

Поліцейські задокументували протиправну діяльність групи осіб, які на території м.Рівне організували діяльність онлайн-студії, у якій з використанням професійного обладнання здійснювалася трансляція відеопотоку з веб-камер в режимі реального часу. За вказівками та побажаннями клієнтів співробітниці студії за винагороду демонстрували перед веб-камерами оголені частини тіла, створюючи таким чином порнографічну продукцію.

За результатами обшуків у двох квартирах Рівного, одна з яких була обладнана під онлайн-студію, вилучили дві банківських платіжних картки, шість сімкарток, сім електронних носіїв інформації, три оптичні диски, п’ять ноутбуків, фотоапарат, дві веб-камери, планшет, п’ять мобільних телефонів, чорнові записи, два системних блоки і відповідні предмети інтимного характеру.

Вирішується питання про повідомлення усім учасникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. За злочинний «заробіток» їм загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.



pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Рівному знайшли дві порностудії

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.