Всі жителі нашої планети звикли до того, що кожен наступний рік відповідає певному знаку Східного календаря. Здавна було прийнято шанувальник володаря року, підносити йому всілякі подарунки, і взагалі, намагатися догодити.

Ті люди, які сподобалися "хазяїну" отримають від нього благословення на цілий рік. Новий 2017 пройде під егідою Вогняного Півня. Ця яскрава птах має непростий характер і звички. Про все це ми поговоримо нижче.

Особливості та характеристика Вогняного Півня

Півень - це птах, який відрізняється дзвінким голосом, яскравим оперенням і випромінює життєрадісність. Цей символ знаменує початок чогось нового, адже півень один з перших прокидається на світанку і сповіщає людей про те, що настав новий день.

Люди, народжені в рік Вогняного Півня, відрізняються незламною силою волі. Дана різновид півнів має всі задатки лідера і не рідко користується всіма цими якостями. З них виходять хороші керівники та керуючі. Природа наділила таких людей сильним, пробивним характером, завдяки якому вони не кидають на півдорозі задумане справа, а завжди досягають своїх цілей. Ще одна риса притаманна Півням - прямолінійність.

Вони говорять людині в обличчя все, що про нього думають. Звичайно, деяким не подобається подібна поведінка, і вони перестають водити з Півнем дружбу. Саме тому у представників цього знака не так вже й багато друзів.

За рахунок того, що стихія у символу 2017 року Вогонь, вони надзвичайно енергійні та цілеспрямовані. Їх темпераментом позаздрять багато, рідко можна побачити Півня знесиленого або втомленого. Вони буквально випромінюють хвилі енергії, яка передається оточуючим.

Цінується цей знак за працьовитість, наполегливість і амбітність. Складається таке враження, ніби такі люди не боятися проблем - вони всі готові стерпіти і подолати.

Півні відмінні суперники, вони азартні і готові перемогти будь-якою ціною. Варто відзначити, що любов до перемоги проявляється не тільки в професійній сфері, але і в любовній! Хоча в любові представники цієї птиці виявляють занадто багато егоїзму, який заважає їм будувати нормальні тривалі відносини.

Колір, стихія і сумісність з іншими знаками у Півня

Як вважали стародавні китайці у кожного своє тварина, якій відповідає певний колір і стихія. Якщо звернутися до Східним календарем, то стане зрозуміло, що 2017 стане роком Вогняного Півня. З цього можна зробити висновок, що улюблений колір буде Червоний, а стихією, природно, виявиться Вогонь.

Вогненний Півень стане повноправним володарем 2017 року 28 січня, а до цього моменту Вогняна Мавпа буде "досиджувати" свої останні дні на своєму знаменному "троні".

Півень, вкрай, не сумісний з такими знаками, як Тигр, Щур, Кролик і Кінь. А ось з Биком, Змією і Дракон можливі тривалі дружні і любовні відносини.

Гороскоп для людей, народжених у рік Вогняного Півня

Більшість людей, яким пощастило народитися в період "правління" Вогняного Півня занадто зациклені на своїй зовнішності, на враження, яке вони справляють на оточуючих. На перший погляд вони здаються досить, ощадливими, але як тільки належить можливість познайомитися з ними ближче, стає ясно, що Півні готові витратити цілий статок на свій гардероб.

Але не варто сприймати це як за марнотратство. Ні, люди, цього знаку, можуть годинами бродити по магазинах, вишукуючи товар з більш вигідною ціною. Їм відомі всі дати розпродажів, що проводяться в місті. У будь-якому випадку, скільки б грошей вони не витратили, вони все одно отримають максимальне задоволення від покупки.

Півні ніколи не йдуть на поводу у знайомого чи рідної людини. Рідко у кого вийде змусити його "танцювати під свою дудку. Ці самодостатні особистості самі вирішити, чию сторону прийняти і з ким водити дружбу. Вогняні Півні відрізняються надзвичайно гострим розумом, який допомагає їм будувати логічні умовиводи без тиску ззовні.

Якщо Півня не чіпають, надають право самому вирішувати, чим йому займатися і в якому напрямку рухатися, вони дуже часто досягають висот у житті та кар'єрі. Таким людям потрібен час, щоб все обдумати, вибудувати план дій. Отримавши бажане, Вогненний Півень здатний виробляти величезну кількість корисних ідей, які будуть корисні не тільки йому, але і суспільству.

Але є і зворотна сторона характеру Півнів. Під чужим впливом вони губляться, починають переживати і втрачають ясність мислення. Багато проблем вводять Півнів в ступор - вони навіть можуть замкнутися в собі. Ще однією неприємною рисою володіють представники цього знака - невгамовне марнотратство, яке може загостритися в тих випадках, коли досягається певна фінансова висота. Тому необхідно їх вчасно обсмикувати і контролювати. Слід нагадати Півням, що педантичність потрібно проявляти не тільки в роботі, але і при плануванні свого особистого бюджету.

Так вже склалося, що Півні сприймає любов як якесь випробування, яке потрібно пройти. Вони вважають, що тільки справжні почуття здатні подолати всі виверти долі, зміцніти і розвиватися в сильну сторону. Якщо ці люди не впевнені у своєму партнері, вони з легкістю його відпустять. В житті Півнів завжди вистачає любовних романів і пристрасті, але вони рідко показують свої емоції і любов другій половинці.

Найчастіше відбувається навпаки - їх люблять і ними захоплюються. Тим не менш, Півні відрізняються відданістю і романтизмом. З ними ніколи не відчується буденність сірих буднів, тому що розвинена фантазія допомагає таким людям влаштовувати милі і приємні серцю сюрпризи. Іншими словами, народжені під цією зіркою, можуть і приголомшити своєю поведінкою і підкорити!

Однак існує небезпека, що неправильний вибір партнера може повністю розчарувати Півня, позбавити його здатності любити. Тоді такі люди, найчастіше, стають затятими холостяками. Не треба брехати і ухилятися у відносинах, адже яскрава птах не потерпить брехливу людину біля себе. Якщо обранець буде чесний з Півнем, то він незабаром зрозуміє, що знайшов свою другу половинку.

Що можна очікувати у 2017 році

Півень в 2017 році почне прихильно ставитися до всіх людей на Землі, тому в наступному році може статися безліч приємних речей:

У кар'єрі - деякі люди отримають довгоочікуване підвищення, про який так довго мріяли і заради якого наполегливо працювали.

В здоров'ї - доведеться задуматися про свій спосіб життя і якщо є якісь огріхи, доведеться з ними розпрощатися. Адже здоров'я - це щасливого життя.

У шлюбі - стабільністю і добробутом порадує всіх молодят рік Вогняного Півня, тому всі бажаючі створити міцний шлюб неодмінно повинні одружитися цього року.

Застереження

Півням варто побоюватися підпускати до себе таких людей, які можуть маніпулювати ними. Так само не слід надмірно захоплюватися алкогольними напоями. Краще приділити час своєму здоров'ю, тим більше, якщо з ним траплялися проблеми. Надмірна емоційність, егоїзм і вседозволеність дуже часто заважає Півням жити щасливо. У такому випадку рекомендується вести постійний контроль над собою, стежити за своєю мовою, вчасно зупиняти себе.

Дотримуючись цих нехитрих правил, Півні проведуть 2017 рік з радістю в серці, будуть нести добро і гарний настрій. А якщо добре Півням, то добре і всім оточуючим.