У спільноті ((https://vk.com/tipove_rv)("ТР")) опублікували фото найямистішої дороги.

Користувач спільноти Zarichne off-line поділився світлинами жахливого стану дорожнього покриття між селами Серники – Вовчиці, що на Зарічненщині. Автор фотографій розповідає, що все дорожнє полотно від початку і до кінця дороги вкрите ямами.

Середня глибина вибоїн на дорозі сягає 15 см, розмита обочина сягає до 10 метрів. Середня безпечна швидкість досягає лише 20 км\год.– Ми розповідаємо про найжахливіші дороги району. Сьогодні піде мова про відрізок дороги Серники - Вовчиці, протяжністю 16 км.Пролягає цей шлях через дивовижні пейзажі Полісся, краєвиди зачаровують і заманюють до себе в глиб, що не скажеш про саму дорогу. Все дорожнє полотно від початку і до кінця дороги, вкрито ямами одна повз одну.

Середня глибина вибоїн на дорозі сягає 15 см, розмита обочина сягає до 10 метрів. Середня безпечна швидкість 20 км\год. Ремонту напевно не бачила з років 15 як не більше. Але якщо ви полюбляєте екстремальну їзду, чи можливо хочете підвищити свій водійский досвід, або перевірити автомобіль на надійність, то ця дорога саме для вас, – йдеться в повідомленні.

pic

pic

pic

pic

pic