На вулиці Забрама у місті Дубно восьмого квітня цьогоріч виявили мертвим 68-річного місцевого жителя із численними травмами голови. Працівники Дубенського відділу поліції за кілька годин затримали і зловмисника, причетного до нанесення смертельних тілесних ушкоджень, коли той саме збирався виїхати за межі області.

За фактом умисного вбивства поліцейські розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 21-річному жителю Дубна було повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Правоохоронці встановили, що того трагічного вечора пенсіонер гостював у своєї знайомої, де, крім нього, була ще компанія чоловіків. Під час застілля між ним та 21-річним жителем райцентру на ґрунті ревнощів та особистої неприязні виник конфлікт. З'ясовувати стосунки обоє продовжили на вулиці, де молодик наніс спочатку літньому чоловікові удари кулаком в голову, а коли той упав, продовжив бити ногами. Господиня більше їх не бачила, а вже вранці дізналася від поліції про смерть гостя. Після закінчення досудового розслідування кримінальне провадження із обвинувальним актом слідчі Дубенського відділу поліції скерували до суду.

Під час засідання свою вину підозрюваний визнав частково, пояснивши, що не мав наміру вкорочувати віку знайомому, а хотів лише провчити його за залицяння до дівчини. Вироком Рівне нського районного суду за скоєння умисного вбивства молодого дубенчанина засуджено до семи років позбавлення волі. Вирок суду в законну силу ще не вступив. Учасники судового процесу мають право його оскаржити в передбачений законодавством термін.



pic

pic

pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.